Ja kiedyś wykopałem dól obok altany taki na 1,5 metra.Cel był prosty ... odprowadzić wode spod altany wkopana rurą do tego dołu. ...W zime ten doł zamarzł ( tafla lodu ), pokryl go tez snieg. Idealnie jakby się zamaskowal z poziomem gruntu .... Pewnego pięknego dnia caly był zawalony na wiosne znalazłem w nim obcego buta :) Nie sadzilem ze nie swiadomie zalatwie tym potencjalnego złodzieja. Musial bardzo zmarznąć :) ....
Ja juz przygotowałem kilkanascie pulapek na zlodziei..Zazwyczaj sa to ukryte doły z ostrymi pretami na dnie.. Przebijaja tetnice udowa i cwaniaczek wykrwawia sie w minute...
"na stacjach paliw". Podjeżdżam zatankować , ktoś mi proponuje podkaszarkę za pięć dych, ja kupuję. Jeżdżę mercem.
To społeczeństwo jest niereformowalne?
Juz wiem kto mi dzialke obrobil w wakacje. Wiecej szkody - wyrwane drzwi, zbite szyby w oknach- niz wartosc butli gazowej. Ehh
i co i teraz ta para ma siedzieć w więzieniu ? a co jak byli bezdomni ? nie mieli co jeść ? jak wy byście postąpili w takiej sytuacji :(
Kto takie rzeczy trzyma na działkach , takie rzeczy i sprzęty zabiera się ze sobą , a ludzie obserwują ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!