Psychotesty pytanie kto i po co to wymyślił bo do niczego nie są przydatne a sporo kosztują ,ktoś robi niezły biznes na naiwności kierowców to jedno bo pytanie kto ich sprawdzi czy są w porządku a chyba są po to by ciężarowy ruch sprawdzali a nie czepiają się do wszystkich to istne państwo w państwie. Patrząc na fotkę jak widać żadnych wniosków nie wyciągnęli ustawiają się jak chcą i byle gdzie a później jak taki zginie to winien kierowca..
Taksówkarz musi mieć psychotesty, żeby przewozić jednego pasażera, a taki polityk, co przewozi gminę, powiat czy cały kraj, już nie!!! O co chodzi?
Po prostu aligatory chcą wypłoszyć legalne koguty i zrobić miejsce dla Ubera. Ot taka koleżeńska przysługa Jarka dla Donalda, ale nie Tuska bynajmniej.
Ja też bym odjechał na widok krokodyla, są śmiertelnie niebezpieczne. Widziałem na własne oczy w TV... A na poważnie, to nie lubię być kontrolowany, nie jest to nic przyjemnego, nawet jak wszystko ma się zgodnie z przepisami.
Powiem ci szczerze ze zalezy od czlowieka. Mnie kontrolowano dwa razy przez 7 lat i oba w koszalinie. Panowie bardzo mili i dostalem tylko raz 50 zl bo dowod rej. Nie byl wymieniony. Pozdrawiam panow inspektorow
Terror państwowych złodziei narasta. Wszystkie te badania, to fikcja stworzona tylko po to by nabić kieszenie sitwom, które na tym żerują i umundurowanym złodziejom. Wystarczy zobaczyć ile dziś kosztuje zdobycie uprawnień kierowcy zawodowego. O jakiej my tu mówimy wolności i demokracji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!