metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)29.08.2017 21:03

Ja jeżdżę bez psychotestow.Nie mam kiedy iść kupic

71

Witek ~Witek (Gość)29.08.2017 21:05

Psychotesty pytanie kto i po co to wymyślił bo do niczego nie są przydatne a sporo kosztują ,ktoś robi niezły biznes na naiwności kierowców to jedno bo pytanie kto ich sprawdzi czy są w porządku a chyba są po to by ciężarowy ruch sprawdzali a nie czepiają się do wszystkich to istne państwo w państwie. Patrząc na fotkę jak widać żadnych wniosków nie wyciągnęli ustawiają się jak chcą i byle gdzie a później jak taki zginie to winien kierowca..

41

Mia ~Mia (Gość)29.08.2017 21:01

Taksówkarz musi mieć psychotesty, żeby przewozić jednego pasażera, a taki polityk, co przewozi gminę, powiat czy cały kraj, już nie!!! O co chodzi?

212

rzecznik Kaczorek ~rzecznik Kaczorek (Gość)29.08.2017 21:14

Po prostu aligatory chcą wypłoszyć legalne koguty i zrobić miejsce dla Ubera. Ot taka koleżeńska przysługa Jarka dla Donalda, ale nie Tuska bynajmniej.

414

buffon ~buffon (Gość)29.08.2017 21:24

złotówy świetymi krowami są w mieście

192

gość ~gość (Gość)29.08.2017 21:50

tylko UBER!

134

towarowy ~towarowy (Gość)29.08.2017 21:51

Jak to odjechali? Tym bardziej bym ich skontrolował.

231

Ja też bym odjechał na widok krokodyla ~Ja też bym odjechał na widok krokodyla (Gość)29.08.2017 21:51

Ja też bym odjechał na widok krokodyla, są śmiertelnie niebezpieczne. Widziałem na własne oczy w TV... A na poważnie, to nie lubię być kontrolowany, nie jest to nic przyjemnego, nawet jak wszystko ma się zgodnie z przepisami.

810

gość ~gość (Gość)30.08.2017 09:09

Powiem ci szczerze ze zalezy od czlowieka. Mnie kontrolowano dwa razy przez 7 lat i oba w koszalinie. Panowie bardzo mili i dostalem tylko raz 50 zl bo dowod rej. Nie byl wymieniony. Pozdrawiam panow inspektorow

62

gość ~gość (Gość)30.08.2017 09:23

Terror państwowych złodziei narasta. Wszystkie te badania, to fikcja stworzona tylko po to by nabić kieszenie sitwom, które na tym żerują i umundurowanym złodziejom. Wystarczy zobaczyć ile dziś kosztuje zdobycie uprawnień kierowcy zawodowego. O jakiej my tu mówimy wolności i demokracji.

77

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat