dopalacze swoje robią jedyna kara za takie cos to dać mu robotę conajmniej na 6 miesiency za zero wynagrodzenia dla niego plus spłata całości uszkodzenia samochodów
Kara publicznych cierpień na rynku trybunalskim!!! Pręgież stoi i się kurzy! 1000 batów w plecy! Żadnego pozbawienia wolności tylko bicz!
Do opróżniania szamba albo kopania rowów złamanym szpadlem - za najniższą stawkę - niech odpracuje. To jest kara - a nie jakieś 5 lat więzienia w którym tylko się dalej zdemoralizuje.
Cały Piotrków - co parę dni jakiś menel niszczy samochody, oczywiście pod wpływem. Ciekawy jestem ile zapłaci za szkody, bo znając takich - nigdzie nie pracuje i jest na utrzymaniu mamusi.
Jak to mówił Ferdek Kiepski - dla ludzi z takim wykształceniem (podstawowym - hehe) nie ma pracy w tym kraju....
Pytam wszystkich komentujących :co napisalibyscie gdyby to stało się na wsi? Pewnie: brak kultury, wiocha, słoma w butach, chamy, buraki itd....
kilka miesięcy temu ktoś urwał kilkanaście lusterek w tej okolicy to pewnie ten sam DEBIL wyżywał się na samochodach to też powinny go obciążyć dodatkowymi kosztami:
http://www.epiotrkow.pl/forum/hyde-park,BURDY-PRZY-KWADRACIE.,1055
Mnie niedawno wybili tylną szybę,sprawa umorzona,może to ten sam pajac
zamknąć dyskotekę na belzackiej i będzie spokój z tym bydłem co w nocy rozrabia a policji zero
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!