Panie moderatorzy co jest złego w słowach:
ach,ech i och i uff
wstydźcie się propagandowcy jaśnie panującego.
Niestety teraz są takie czasy i dużo ludzi tak pracuje również ja, a zarabiam jedna trzecia tego
Wieczorem w weekendy na urlopie, wystarczy zrezygnować i po kłopocie, czego serdecznie życzymy
Padłem - artykuł, który powstał w jednym celu: dostałem gigantyczną podwyżkę, mimo kryzysu i coraz większego drenażu kieszeni mieszkańców, które tłumaczę drożyzną, więc poczytajcie jak ja ciężko pracuje, słowem: należy mi się ta kasa. Pan prezydent zapomniał o kilku rzeczach: radosne chwile na tym urzędzie to każdy dzień w miesiącu, kiedy widzę na koncie, że pensja została przelana. Ulubione miejsce na ziemi poza Piotrkowem, to chyba powinien być Chełm, skąd też kaska leci.
A jak panie prezydencie brakuje czasu, by poczytać podróżować, bo prezydentura to uniemożliwia to proste wyjście - zawsze można zrezygnować i wrócić do pracy w szkole. Czasu będzie miał Pan więcej.
Oglądałem Polska z góry taki film dokumentalny pokazali fragment miasta z medioteką, wyglądało to tak jakby obok zamku stała dawno zbombardowana fabryka
Ciekawy artykuł i serdecznie pozdrawiam naszego Pana prezydenta :)
... to był wywiad sponsorowany? Nawet się nie zająknął nt. stale rosnącego zadłużenia. Chyba, że nie uważa tego za rzecz godną zwrócenia uwagi.
Taki ciepły wywiad nie pasuje mi do naszego prezydenta. Myślę, że jest za późno na ocieplenie wizerunku.
Pan Rudzki powinien zapytać czy urzędnicy też dostaną maksymalnie podwyżki jak dał sobie prezydent i radni. Czy znowu powie że nie ma w budżecie pieniędzy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!