metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
lop ~lop (Gość)29.07.2016 16:11

kwota szybko sie zwroci beda lapac amatorów piwka w plenerze

100

ratuj się kto może ~ratuj się kto może (Gość)29.07.2016 21:54

Najlepsi sa w rozładowywaniu korków na trasie Piotrków Sulejów ,przed światłami w Poniatowie i Przygłowie ludzie niedawno niemal zaczęli organizować grilla i tworzyć program rozrywkowy ala rejs

100

Kowal26 Kowal26ranga31.07.2016 14:37

Bardzo dobry pomysł patrole rowerowe powinny być w Sulejowie a w szczególności w okolicach sklepu nocnego u koszli.tam to dopiero w nocy sped i gorzelnia jest

20

emerytka ~emerytka (Gość)31.07.2016 18:20

dobrze, rozumiem, to będą ponadnormatywne patrole, a gdzie te normatywne?

40

Misiek ~Misiek (Gość)02.08.2016 17:50

A ja uważam ze jak takie miłe panie bedą patrolować ulice Sulejowa to odrazu milej zrobi sie na ulicach. Pozdrowienia dla Pan, które osobiście widziałem w niedziele:)

00

Ale jaja . ~Ale jaja . (Gość)05.08.2016 16:08

Fajny artykuł na stronie Sulejowa. Dzięki współpracy radnych z MZK zakupił nowy samochód? Może to tych " niektórych radnych" jeden z nich z dyrektorem MZK przy samochodzie na zdjęciu. Czy to jeden z nich? Przy tym zadłużeniu MZK z czego kupili?, a o żadnejinnej współpracy radnych z MZK nie słyszałam,przecież robią wszyscy to co do nich należy. Wchodzenie radnym w tyłem, jakiś cel w tym jest.Młody radny dał się wkręcić. Jaki ma w tym cel? A tak na marginesie, chyba młody myśli, że wyborcy to kupią.

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat