Jak narazie to mamy patologiczny rząd ktory prowadzi polityke unicestwienia społeczeństwa ograniczajac dostep do leczenia do pracy i godnych zarobków nie mówiac o głodowych zasiłkach z MOPS.Patologie nalezy zwalczac od góry .
A najlepsze jest to, że sprawcy patologii też korzystają z przywilejów wypoczynku letniego. Bezrobotni alkoholicy korzystają mają wakacje za free, a ty człowieku z najniższej krajowej uciułasz?
super niech alkony i lenie jadą za darmo na wakacje, ja od 6 lat nigdzie nie byłem a pracuje tylko ze nie stać mnie bo mam rodzine na utrzymaniu i staram się własnie by nie było w niej patologi, ale widze ze moze powinienem olac sprawe to wtedy gdzies pojade, gdy podłogą w moim domu będą butelki i mocz. żałosne to panstwo, uwazam że alkohol papierosy itp powinny kosztować 3 razy więcej dla osob które NIE CHCĄ PRACOWAĆ. moze wtedy ruszyli by swoje d...y a nie zaciągali się ciągle u jakis urzędów a potem dzieci i tak głodują a rodzice chleją.
Ręce opadaja, co jeszcze....i tak sie uczą od malenkosci, ze sie wszystko należy
Ile tych co naprawde potrzebują prosi o pomoc???????
Wstrzymać zasiłki to wtedy wezmą się ci "patologiczni" rodzice do roboty! Jak to jest, że człowiek co pracuje i zarabia nie pojedzie z dziećmi na wakacje, ale z jego pieniędzy finansuje się patologię? Koniec z zabieraniem pieniędzy ludziom zarabiającym, koniec karania ludzi przedsiębiorczych i dawania "patologii"!
U mnie też fajnie, człowiek haruje nie ma czasu dla dzieci i nie stać go na wyjazd i zapłacenie ponad tysiąc od osoby za wyjazd. A inni mają prościej, po co pracować jak się dostanie. Sąsiedzi patole jeżdżą w każde wakacje a nam tylko przykro bo normalnie mnie nie stać. Ja to pies srał, ale moich dzieci żal.
Dla wielu dzieci z rodzin dysfunkcyjnych to może być jedyny wyjazd w ich życiu.
Chociażby dlatego warto organizować takie przedsięwzięcia.
Bardzo dobry pomysł.
Co w tym dziwnego, że w patologicznym państwie patologia jest szczególnie hołubiona? W sumie - nic.
W normalnym kraju byłaby promowana i nagradzana normalność.
Takie działania są zachętą do trwania w patologii (a nie pomocą w wyjściu z niej!) i policzkiem dla tych żyjących, często bardzo skromnie, ale jednak na własny rachunek.
Dziwię się wszystkim tym, którzy dzieciom żałują tych 10 dni wolnych od pijaństwa rodziców. Co dzieci winne że w takich rodzinach się urodziły?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!