Nieźle ...a ilu zatrzymanych na podwójnym gazie i gości z wykrywaczem metalu (to też jest przestępstwo)
Gosc z wykrywaczem metalu jak to ująłeś to detektorysta, a przestępstwem to jest od tego roku. Wiec jeśli nie masz na jakiś temat pojęcia to się nie udzielaj
gdzie to jest ----W 2017 roku odnotowano także 94 przestępstwa narkotykowe (wykrycie 79,8%), policjanci zabezpieczyli: 7592,7 g marihuany, 68,4 g amfetaminy, 3MMC (metafedron) – 35,2 g, MDMA (extasy) – 4 g. Zlikwidowali także 7 plantacji konopi indyjskich, w tym 115 krzaków.
gdzie to jest wypalili czy wstawili w obrót
Piotrkowska policja.... Hmmm no śmiech na sali jak mam się czuć bezpiecznie w mieście, w którym jest kilkunastu policjantów na zmianie...
Tzw. narkotyki tylko poprawiają statystyki. Ta wysoka wykrywalność to profesjonalizm, czy może cwaniactwo i pójście na łatwiznę? Byłaby nawet stuprocentowa, ale reszta dzieci się rozpierzchła. Bandytów i złodziei dużo trudniej złapać, co? Tyle, że ja mam gdzieś, jakie rośliny ktoś hoduje i co jada. Chciałbym tylko móc bezpiecznie wieczorem spacerować, nie bać się o swój samochód, rower czy mieszkanie. O portfelu i komórce ne wspomnę. Tu się wykażcie, orły!
Miałem włamanie dwa razy ani protokółu a tylko zgłosimy dzielnicowemu jak nie było ubezpieczenia ?Czy tak powinno być ! A póżniej są wyniki ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!