Pewnie to jakiś znajomek, Jak by mnie okradli to nawet by nikt palcem nie kiwnął a tu piszą jak by nie wiadomo co to było.
Kogoś z policji okradli i dlatego taki artykuł. Zwykłym ludziom to oni tylko wolnośc odbierają a najlepszym tego przykładem jest reżim policyjny na łodzkiej mający na celu karanie wszystkich za wszystko.
co to jest na tym foto nr.3 ? pytam poważnie, jak można wydawać kasę na takie g.
To śmieszne że tracimy czas na czytanie tak beznadziejnego artykułu. kiedy mnie okradli złodzieje 2 lata temu nawet nie dostali ... wynik ekspertyz z odcisków palców a już umożyli sprawę. Następnym razem jak mnie okradną nawet nie zgłoszę tego na .... Szkoda czasu i nerwów, bo najpierw to "ty" jesteś podejrzanym. Pzdr Piotrkowską Dochodzeniówkę. Niech dalej się chwalą JEDNĄ rozwiązaną sprawą kradzieży w ostatnim dziesięcioleciu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!