na klatce schodowej to bym sugerował nie zostawiać roweru, bo każdy ma tam dostęp z żulami włącznie.
czuj czuj czuwaj!
Kradzieże rowerów są rzeczą nagminną w Piotrkowie.To pewnie jakaś zorganizowana grupa,która nawet w pobliżu Komendy Policji nie boi się kraść.
hahah jak mi skradziono rower nawet wzmianki nie było w internecie a Policja do tej pory nie znalała go ,Zyczę powodzenia w odalezienu .
wlasciciel niech zapomni o rowerze już, policja w piotrkowie woli łapać palaczy trawki (nie mafiozów co chodują pod piotrkowem) niż łapać prawdziwych przestępców.
Skąd taki artykuł. Po moim rowerze nie ma śladu. Działania Policji ograniczyły się do spisania zeznań a po miesiącu powiadomienia mnie o umorzeniu śledzta. Tutaj media zadziałały jakby to był jakiś szczególny przypadek w naszym mieście.
O kurde rower z klatki ukradli i ogłoszenie na e-Piotrków:d kto jest właścicielem tego roweru że tu ogłoszenie? Przecież w tym kraju rowery kradną cały czas i co dzień
Olo chłopcze malinowy daruj sobie używanie nazwisk bo poczuje się zniesławienie. Pozdrawiam
Ja bym się synku na Twoim miejscu wstrzymał z takimi komentarzami żeby ci ktoś z pomówieniem nie wyskoczył...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!