niech się Kacperek chwyta innej roboty bo jego dni w Urzędzie Miasta są policzone
ale Wy ciągle jesteście niezadowoleni. Jak Waszych nie ma we władzach łódzkich różnych instytucjach - to żle. Jak Waszych wybiorą , to jszcze gorzej. Sami napędzaci sobie hamulcowe wizerunki i co się dziwić, że Piotrków zatrzymał się tam gdzie stoi. Ilu Waszych przestawicieli, słyszę i czytam, jest krytykowanych. I dobrze ... dla innych miast.
Ps. w stowarzyszeniach się nie zarabia a trzeba poświęcić własny czas. Nic nie wiesz BLEKI i te xx o działaniu na rzecz innych, bo nie poświęciłeś swojego wolngo czasu, gdyż pochłonęła cię do reszty zazdrość.
- jak się mówi takie rzeczy to mnie śmiech ogarnia, łódzkie kluby w Ekstraklasie nie błyszczą, o piotrkowskich nie ma co się wypowiadać. Trzeźwe myślenie jest domeną niemieckich klubów, tam się dba o zawodników i o to by piłką zajmowali się poważni ludzie. A na piotrkowskich podwórku OZPN to zajmuje się raczej piciem wódki bo o Sipie to ja słyszałem różne rzeczy. Wiemy, że na trzeźwo nie można było oglądać meczów reprezentacji Polski, a Kosowskiego to widziałem w Insomni kilka miesięcy temu...
Wracając do tematu znajdywania innych zajęć dla ludzi na wysokich stanowiskach to może dla Karzewnika może się też znajdzie jakaś posadka działacza, może we władzach do Polskiego Związku Tenisa?
Życzę powodzenia młodym ludziom w sporcie,
niech Was trenują trzeźwo myślący ludzie!
Noo, BLEKI, dałeś popalić, przybij piąchę!
PROSZĘ MOŻE KTOŚ PRZEŁOŻY TO NA POLSKI , BO NIE WIEM O CO CHODZI AUTOROWI TYCH SŁÓW .
znów brak kompetencji autora tekstu , do Zarządu ŁZPN wszedł nie wiceprezydent Kacperek , tylko Kacperek - działacz sportowy z Moszczenicy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!