04.10.2014 o godz. 17.00 zapraszam Państwa na konwencję samorządową PIS #CzasNaZmiany
z udziałem wice prezesa Prawa i Sprawiedliwości Antonim Macierewiczem. Na spotkaniu zaprezentowani zostaną Państwu kandydaci Prawa i Sprawiedliwości do rady miasta i jednostek samorządowych w powiecie. W trakcie spotkania zaprezentowany zostanie również nasz program wyborczy, przedstawimy Pańśtwu co chcemy w Piotrkowie zrobić w nadchodzącej kadencji samorządowej. Pokazemy co można zrobić, dlaczego nie popieramy obecnej władzy. Zapraszamy. Wstęp wolny.
4.10.2014 godz. 17.00
Hotel Mercure Piotrków Trybunalski.
ul. Armii Krajowej 22c
http://www.marcinpietras.pl
Hala - winni ale uniewinieni ?
Teraz obraził ale nie "uniewinnia oskarżonego Andrzeja Kacperka od popełnienia przypisanego mu czynu"?
Wymiar Sprawiedliwości chory ?
Czy grypa ma coś wspólnego z głową ?
Tu chyba potrzebna jest TV Ogólnopolska aby nagrała program ...
SITWA!!!!!!!!!!!!!!!!!
to było do przewidzenia,nawet sędziowie walą w spodnie ze strachu przed tym z Łódzkiej.
Oj Krzysiek ale żeś sobie wybrał mecenasa - i potrzebna Ci była taka porażka ?
w wyniku czego wyrządzono szkodę w wysokości 207 tys. 757 zł na szkodę gminy Tuszyn – mówił sędzia Niedzielski.To aż 207 tys. no to jakaś masakra. teraz musi wziąć prawnika z I ligi jeśli chce wygrać jeszcze w drodze kasacji..
Ja pier...,ręce opadają!
Pomówił,obrzucił błotem i niewinny,takie wyroki tylko w tej chorej polandii.
Czyli można kraść,jak mnie złapią to powiem ,że nie miałem zamiaru ukraść-do uniewinnienia,jak mnie złapią po pijaku za kółkiem to powiem ,że nie miałem zamiaru jechać-do uniewinnienia.
Nie mogło być inaczej mafia piotrkowska/ moszczenicka rządzi. Dla nich czekoladki dla nas wyższe podatki.
Życie to nie je bajka. Wyobraźmy sobie taki kraj, nazwijmy go Świrlandią...
Ponieważ premier uciekł, tworzy się nowy rząd na czele którego staje kobieta, która żadnej pracy się nie boi. W razie czego ma do pomocy body guarda, który pomoże jej wyrżnąć sejmowe watahy. Tymczasem jako osoba pracowita sprząta swój gabinet i wyrzuca z odrazą popiół z popielniczek po kubańskich cygarach poprzednika i ustawia w rzędzie paprotki. Niepokoi się jednak o swoją trzódkę. Najbardziej niegrzecznego chłopca sadza do pierwszej ławki ale nie ma gwarancji czy i inni znowu o coś się nie pobiją.
W zaistniałej sytuacji szeryf Jarosław Najmądrzejszy, który co prawda przegrał już wiele bitew ulicznych ale nieustraszenie wzywa naród do wojny ze złem. A złe jest wszystko i czai się wszędzie. Wcześniej zwalczył już korupcję więc poucza teraz swoich agentów Tomków, aby rozkochiwali w sobie ministry, bo tych w nowym rządzie dużo. A kobiety wiadomo – i kochliwe i gadatliwe. Na wojnie dobry wywiad, to podstawa a najlepiej zna się na tym plutonowy Macieszczyk, który wie jak wywiad zniszczyć.
Jak ta wojna się zakończy dowiemy się proszę Państwa w następnym odcinku tego serialu
Więcej na: http://sklave.manifo.com
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!