Dokładnie słychać było ten pierd :D:D
Prawdę mówiąc tego śmierdzącego baczka puszczono ponad 4 lata temu i smród się unosi do dziś :(
Mnie kosztuje sporo nerwów! Jeżeli pójdzie tak dalej , udam się do psychoanalityka. Otrzymany paragon fiskalny zaniosę do UM. Niech zwracają kasę!! A co...
Ręce załamywać można tylko, że taki mamy salon teraz nad Strawą, w ogóle - nad Wisłą. Że uwalnianie w towarzystwie gazów jelitowych jest na poziomie. I jeszcze wmawianie ludziom, że to jest sztuka:
Sztuka, ale chyba - mięsa!
To nie z mojego kręgu kulturowego te dzieła sztuki. Dziękuję.
Urodziłem sie wiele , wiele lat temu i to w Piotrkowie i to na ulicy B.Bieruta/ sorry..3_go Maja / Do dzis nie jestem w stanie zrozumiec jak taki cudak jak Gajda został...ha,ha,ha ..Dyrektorem Ośrodka Działań Artystycznych...uffff. Kto go promował przez te ostatnie lata i ile kosztują te coroczne kabarety. Czy tzw.Prezydent Miasta Piotrkowa, wybraniec tysiecy piotrkowian odsłoni sie i powie ile kosztuje ten kabaret?/ miłosników kabaretu przepraszam!!!!/
Czekamy Panie nauczycielu !!!!!!! To nie sa Pana pieniadze!!!!!
łeee podobno wczoraj w Sulejowie była Szazza. Przynajmiej sie postarali, a nie jak piotrków jakichś dziwaków sprowadza
Co wy chcecie od A R T Y S T Ó W kpiny z ludzi? Artyści robią sztukę na koszt cudzy i tyle. Wykorzystują propagandę, że wszystko jest sztuką więc korzystają z okazji, aby pożyć no koszt innych. Przecież nikt ich sztuki nie kupi i nie umieści w swym domu tego badziewia, więc muszą wymyślać szum w okół swych pierdół. A, że to kosztuje to oczywiste, a że miasto nie ma forsy na inne sprawy związane z kulturą i oświatą, to przecież ARTYSTÓW wyciągania publicznych pieniędzy nie obchodzi.
No, kawał golony :P
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!