To ja przy okazji artukułu poproszę o zagłosowanie na Projekt Obywatelski Nr 14 bazujący na rewitalizacji stawu który znajduje się na terenie jednego z ogrodów ROD w Piotrkowie Trybunalskim na ul. Działkowej 5/7. Staw jest obecnie w stanie krytycznym poprzez wieloletnie zaniedbania poprzedniej kadry. Ale mamy nadzieję że oddacie nam Państwo swoje głosy i wspólnymi siłami doprowadzimy do otworzenia dla Was wszystkich -mieszkańców- miejsca spokojnej chwili na rekreację i wypoczynek po pracy. Po wygraniu projektu i zrealizowaniu rewitalizacji zapraszamy do wspólnego wypoczynku. Drogi Piotrkowianinie Twój głos wiele dla Nas znaczy. Projekt Nr 14.
A mnie ciekawi jak pobiegnie północna obwodnica Piotrkowa od WP do Łódzkiej. Widziałem dwa warianty. Jeden z przebiegiem po południowej granicy działek na Gęsiej a w zasadzie Brzeźnickiej, drugi przez działki. To jak będzie, wszak o budowie obwodnicy się mówi ?
A toalety kiedy tam zrobią ? Bo tam jest tykająca bomba biologiczna i każdy przymyka oko !
Dobrze, że pojawił się ten artykuł bo ludzie nie wiedzą w co wierzyć. Prezes moich ogród każe podpisywać pisma żeby nie zabierali a prezydent jak był to mówił że nie będzie niczego sprzedawał, ale Ci dalej każą podpisywać. Istna paranoja.
Jak uspokaja, to coś jest na rzeczy. Tusk też mówił, że podwyżki wieku emerytalnego nie będzie, ale potem zadzwoniła Merkel i telefonicznie kazała u podnieść. Nie wiadomo, kto zadzwoni do Harrego, i co mu każe. To ta sama opcja POlityczna.
Piotrkowrm rządzą marionetki tuska więc ich słowo jest niewiele warte. tusek w piątek mówił, że prognozy nie są przesadnie alarmujące, a w poniedziałek stan klęski żywiołowej wprowadzał.
Pewnie wyborcy konfederacji rozsiewają takie plotki bo oni lubują się w wierze w teorie spiskowe a glownym zrodlem wiedzy jest dla nich internet.
Już sam tytuł mnie uspokoił. Kupiłam od dilera kilka działek, więc to dobra wiadomość.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!