Łeeee..."odepchnął". Ja myślałem, że jak Zinedine Zidane - walnął z dyni...
takie wyspepki powinny byc karane w bardzo dotkliwy sposob...czyli dluga przerwa w pelnieniu obowiazkow.
"... Myślę, że zrobiłbym to samo następnym razem..." za te slowa dozucilbym jeszcze jeden rok.to ze stanal w obronie to ne znaczy ze musial uzywac sily...powinien zawiadomic odpowiednie sluzby i ne byloby problemu
Czytaj ze zrozumieniem. Grzesiuk stanął by w jego obronie, a nie jak Ty rozumujesz - "by go odepchnął".
~WiFi - tak stanalby w jego obronie...teraz tez stanal w jego obronie,odpychajac.wiec jesli uwazasz ze 2 raz obrona wygladalaby inaczej niz za pierwszym razem to ok.
~WiFi (Gość) - nie lubie jak ktos klamie i proboje omamic innych ludzi ..."Zawieszono mnie ponieważ odepchnąłem kibica i stanąłem w obronie naszego zawodnika. Myślę, że zrobiłbym to samo następnym razem " wiec Ty lepiej czytaj ze zrozumiemien.wyraznie mowi ze zrobilby to samo....
madry przy kolegach a jak z dynki dostal w noc wyborcza to ogon zabral i nawet dwoch kolegow nie pomoglo szczylowi
Radny.
Kiedy ten człowiek zrozumie, że robi krzywdę swojemu klubowi.Tak zachowują się tylko kibole, którzy sprawy klubu mają w dalekim poważaniu.Opamiętaj się człowieku, bo w końcu Cię wykurzą z tego klubu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!