Wreszcie Mazura pokazali. No a co mówił? I znowu suto zastawiony stół. Kto za to wszystko zapłacił? Ileż to tych sepów zleciało się w okolice Piotrkowa? Czy sam jeden Mazur da radę by to wszystko powstrzymać. Więcej na http://sklave.manifo.com/
"Jestem pod ogromnym wrażeniem tego, co zrobili w Nowalijce jej właściciele"- nie wiem co napisać, bo pracowałem przez kilka miesięcy w tej firmie.....nie życzę tej pracy największemu wrogowi, chociaż nie....po wyborach mam nadzieję, że załapie się tam do pracy Sawicki i jego najbliżsi współpracownicy :)) pozdrawiam
Nie ma to jak bawić się za cudze :))) PSL jest w tym najlepszy :))) Dobrze ze niedługo ta partia zniknie ze sceny politycznej :)))
Ty Ares a co to za zabawa? Łazić po szklarni. Ja tam wole bawić się w klubie
tak się robi interesy w tym kraju zrobiliśmy im kostke na obiekcie za kilkaset tyś. zł do dziś nie ma pieniędzy złodziej i oszust za wybudowanie hali też się nie wypłacił .Tak to każdy głupi potrafi czekamy do jesieni wspieram bardzo mocno pis.Mam dużo obiecane w tej sprawie pozdrawiam tego dupka.
Jakie są tam zarobki i czy zatrudnia się tam tylko "na grupę"? Tak pytam tylko..
A obiadek to gdzie .............. Fara ma powodzenie, daje obiadek i rozgrzeszenie ...........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!