Nie można wpisać w ustawie odległości 700m czy 500m ! Wiatraki są o różnej wysokości 80-200m, więc powinno się wpisać wielokrotność wysokości stawianego wiatraka, np. 5 H. Wtedy jest jakiś sens zapisu odległości. Czy w tej warszawce to już nikt nie myśli ? ?
Budowa elektrowni atomowej ma kosztować około 120 miliardów budowa jednego szybu do wydobycia węgla z 2 km kosztuje mniej więcej 300 milionów Nad czym tu się zastanawiać elektrownie do spalania węgla mamy a zielony ład nas zadusi jeśli się na to zgodzimy
najtańszy prąd /bez sztucznych narzutów / jest z węgla i nic tego nie zmieni ,ORLEN po zmianie rządu już wykazuje gigantyczne straty ,polityka doprowadzi nas do ruiny ,rachunki już dostaliście ? a to dopiero początek
Skoro tak się spieszą że zmniejszaniem odległości budowy ekstraktów od zabudowań, to niebawem zmuszą właścicieli ziemskich do budowania wiatraków na ich podwórkach. I bez prawa odwołania. Przekonacie się sami.
A czy Owy wiceminister ma taki wiatrak w sąsiedztwie,chciałby go mieć u Siebie bliżej zabudowań?Tak samo obecna władza tak pozytywnie wypowiadała się w sprawie przyjmowania uchodźców to ilu przyjeło pod swój dach ?
Nie wiem ile ten koleś dostaje pensji ale ja za żadne pieniądze nie opowiadałbym takich głupot.
Dlaczego w mieście Wolborzu nie ma stomatologa? Kiedy w mieście Wolborzu będzie stomatolog?
Wiatry będą wiały jak będą chciały. Ponadto chciałem zapytać kto finansuje kolejny już Campus Polska? Tą sprawę powinny zbadać odpowiednie instytucje.
Pajace ta farma wiatrowa wytwarza tyle prądu co zużywają dwa auta elektryczne rocznie :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!