metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wolny człowiek ~wolny człowiek (Gość)10.10.2014 18:44

to jest obsada z klucza partyjnego.Słaby lekarz , bierny poseł, teraz v-ce marszałek sejmu. Jak było głosowanie na temat trsy z Piotrkowa do Sulejowa to za inwestycją był tylko Ostrowski a Radziszewska przeciwna, tlumaczyla wtedy , że dyscyplina partyjna obowiązywala. Pamiętajcie ludzie przy wyborach by tej osoby nie wybierać, niech wróci na dól do pracy.

80

kogut ~kogut (Gość)10.10.2014 15:38

a ja się pytam jaką karę poniosła za spowodowanie wypadku na ul. Sulejowskiej???

60

Obiektywnie ~Obiektywnie (Gość)10.10.2014 08:51

Jak Tusk jest takim prezydentem UE jak Radziszewska królową Polski. Tusk jest przewodniczącym Rady Europejskiej. A Radziszewska jak każdy uwikłany polityk Wam drodzy słuchacze wciska kit na antenie. skoro w pierwszych 30 sekundach audycji skłamała to im dalej w las tym większa ściema. Ela 3 osobą w państwie hehe kiedyś stańczyk był 3 osobą w państwie i to by się w sumie zgadzało. Nie popierajcie tych samych starych polityków , dajcie szansę młodym wilkom, którym się chce coś zrobić , a nie coś zarobić! Dotyczy się to oczywiście każdych wyborów.

110

broda ~broda (Gość)10.10.2014 09:39

Cytuję:
że będę pracować jak najrzetelniej - mówi Elżbieta Radziszewska, wicemarszałek Sejmu.

Nie wierzę - brak rzetelności jako posłanka, a teraz taka zmiana.
Pani poseł - już półtora roku odpowiada mi pani na emaila i jakoś nie może (asystentka zapomniała, czy nie dopuszcza do komputera?). A tu słyszę jakieś frazesy, nie wierzę w tą rzetelność. No chyba że w rajdach rowerowych...

Komentarz był edytowany przez autora: 10.10.2014 09:40

60

CIACHO ~CIACHO (Gość)10.10.2014 09:52

Oj, Oj, Ale te młode WILKI to wychowały się już w nowej rzeczywistości i nawet jak im się chce coś robić to doskonale wiedzą że dobrze muszą zarobić A za komuny KOCHANI MŁODZI GNIEWNI TO RADNY DOSTAWAŁ ZWROT KOSZTÓW PODRÓŻY( za bilet pks LUB pkp) TO WSZYSTKO ,to była jego dieta. I bez kawki i herbatki na posiedzeniach

41

Todi ~Todi (Gość)10.10.2014 10:00

Taka jestem świetna i wspaniała,że mnie wskazali, wybrali itd. Ja dla dobra Polski musiała przyjąć to brzemie. A tak na poważnie, dlaczego nasze miasto jest wylęgarnią niedorobionych politykierów-leni.

80

Mirek ~Mirek (Gość)10.10.2014 10:03

Przecież ona sama nie wierzy w to co mówi. Jak każdy w tym sejmie ma nas w głębokim poważaniu. Liczy sie tylko władza i kasa

100

yogi ~yogi (Gość)10.10.2014 11:16

proszę podać jedną rzecz co zrobiła P Radziszewska dla mieszkańców PT - PRZEZ TYLE LAT KADENCJI W SEJMIE! Pięknie mydli oczy jak całe PO!

80

pani Ela co niedziela ~pani Ela co niedziela (Gość)10.10.2014 11:45

"yogi" napisał(a):
proszę podać jedną rzecz co zrobiła P Radziszewska dla mieszkańców PT - PRZEZ TYLE LAT KADENCJI W SEJMIE! Pięknie mydli oczy jak całe PO!

I co jeszcze zrobiła jak w I kadencji była radną rady miejskiej w Piotrkowie? Nie przypominam sobie jakichkolwiek sukcesów czy wystąpień pani radnej E Radziszewskiej na forum rady miasta w latach 1990-1994.

80

ojp ~ojp (Gość)10.10.2014 20:05

trzecia najwazniejsza w panstwie, jednoczesnie zero w piotrkowie

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat