to jest obsada z klucza partyjnego.Słaby lekarz , bierny poseł, teraz v-ce marszałek sejmu. Jak było głosowanie na temat trsy z Piotrkowa do Sulejowa to za inwestycją był tylko Ostrowski a Radziszewska przeciwna, tlumaczyla wtedy , że dyscyplina partyjna obowiązywala. Pamiętajcie ludzie przy wyborach by tej osoby nie wybierać, niech wróci na dól do pracy.
a ja się pytam jaką karę poniosła za spowodowanie wypadku na ul. Sulejowskiej???
Jak Tusk jest takim prezydentem UE jak Radziszewska królową Polski. Tusk jest przewodniczącym Rady Europejskiej. A Radziszewska jak każdy uwikłany polityk Wam drodzy słuchacze wciska kit na antenie. skoro w pierwszych 30 sekundach audycji skłamała to im dalej w las tym większa ściema. Ela 3 osobą w państwie hehe kiedyś stańczyk był 3 osobą w państwie i to by się w sumie zgadzało. Nie popierajcie tych samych starych polityków , dajcie szansę młodym wilkom, którym się chce coś zrobić , a nie coś zarobić! Dotyczy się to oczywiście każdych wyborów.
Nie wierzę - brak rzetelności jako posłanka, a teraz taka zmiana.
Pani poseł - już półtora roku odpowiada mi pani na emaila i jakoś nie może (asystentka zapomniała, czy nie dopuszcza do komputera?). A tu słyszę jakieś frazesy, nie wierzę w tą rzetelność. No chyba że w rajdach rowerowych...
Oj, Oj, Ale te młode WILKI to wychowały się już w nowej rzeczywistości i nawet jak im się chce coś robić to doskonale wiedzą że dobrze muszą zarobić A za komuny KOCHANI MŁODZI GNIEWNI TO RADNY DOSTAWAŁ ZWROT KOSZTÓW PODRÓŻY( za bilet pks LUB pkp) TO WSZYSTKO ,to była jego dieta. I bez kawki i herbatki na posiedzeniach
Taka jestem świetna i wspaniała,że mnie wskazali, wybrali itd. Ja dla dobra Polski musiała przyjąć to brzemie. A tak na poważnie, dlaczego nasze miasto jest wylęgarnią niedorobionych politykierów-leni.
Przecież ona sama nie wierzy w to co mówi. Jak każdy w tym sejmie ma nas w głębokim poważaniu. Liczy sie tylko władza i kasa
proszę podać jedną rzecz co zrobiła P Radziszewska dla mieszkańców PT - PRZEZ TYLE LAT KADENCJI W SEJMIE! Pięknie mydli oczy jak całe PO!
I co jeszcze zrobiła jak w I kadencji była radną rady miejskiej w Piotrkowie? Nie przypominam sobie jakichkolwiek sukcesów czy wystąpień pani radnej E Radziszewskiej na forum rady miasta w latach 1990-1994.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!