glos slow oddalem i bede oddawaj na pis a wiadukt ok jak bedzie
Cwaniak jest taki cwany bo nie jeździ tamtędy do tego się podszywa pod innych użytkowników
Panie Zalewski fajnie się obiecuję czemu Pan się nie wypowie o odcinku 401/2 zamykacie wszystko co się daje a może byście zrobili ruszyli mózgownicami i jakiś przejazd gora np. na odcinku 402/1 w kierunku Katowic. Bo idzie wiosna jak nic nie zrobicie to wam ciagniki zablokuj a bo trzeba na drugą stronę dojechać w pole. Do nas to nawet karetka nie dojedzie pacany z GDDKIA w Łodzi. Tu mieszkaj ludzie przejscia dla zwierząt ważniejsze niż ludzie. Pozdrawiam
Pytanie ile ta nowa budowla pociągnie bo największy wiadukt w kraju budowany 7 lat temu już się sypie więc to samo będzie i tu
Byłem widziałem. Klasyka budownictwa drogowego ostatnich lat. Chodniki znacznie poszerzone w stosunku do tego co było wcześniej, rzecz jasna kosztem jezdni. Nie wiem jaki jest sens tak wszędzie zwężać te jezdnie. Przecież to bezpieczne nie jest, łatwiej o czołowe zderzenie.
Co oni gadają. Kase dostali to niech 24h robią. I skończą w kwietniu. Ja musze krowy wypasac po drugiej stronie tej uliczki.
Czy ktoś ma aktualniejsze informacje na temat terminu oddania wiaduktu?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!