ręce opadają! dużo ludzi musi pokonać trasę moszczenica piotrków i odwrotnie ze względu na pracę, mogliby to inaczej budowniczowie rozwiązać??? myślę że tak ale kogo obchodzi szary obywatel i jeszcze rondo na wolborskiej będą robić czyli do wiaduktu rakowskiego tez trudno bedzie do jechać. chory kraj oj chory
kilka tygodni temu skończyli "remont" i znowu po paru tygodniach do remontu
A nie mogliby w nocy budować, a w dzień otwierać? Kurde chore są te wszystkie remonty i budowy. Ja już wolałbym po tych dziurawych drogach jeździć.
Najlepiej niech remontują od razu wszystkie drogi wylotowe, a mliko i masło dowozić samolotami (jest w końcu po coś to lotnisko). Jakiś super inteligent wymyślił 2 remonty naraz i teraz dostać sie do Piotrkowa będzie można tylko drogą powietrzną. (albo spacerkiem przez las).
Ten odcinek trasy jest przy mojej ulicy. Ruch jest bardzo utrudniony. W ruchu jest tylko połowa trasy, ruch prowadzony jest na dwóch pasach.
A brak jest bliskich objazdów więc wszystkie samochody rozjeżdżają moja ulicę.
Dacie dychę to was poprowadzę bezkolizyjnie przez te wszystkie niedogodności bo znam jeszcze kilka nierozjeżdżonych ulic :)
To po cholerę remontowali ul. Łódzką żeby teraz była "ślepą ulicą"? Czy ktoś w tym grajdołowatym mieście potrafi cokolwiek skoordynować?
Ale przez Bełchatów czy przez Tomaszów Mazowiecki? ;)
Cwaniak: Masz tu dychę i mów szybko co i jak:
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!