maceie TO JEST PLOTKA. Ręce na Was opadają, wychodzi to jak znacie się na wszystkim właśnie. Czyli na niczym. Aman myślałem, że jednak jesteś mądrzejszy...
ja pie..ę .ilu fanów ma taka głupia informacja. WOW.
jestem pod wrażeniem.
Żeby coś w życiu osiągnąć trzeba Za*******aĆ, a nie łapać w kieszenie i się Op******aĆ, to tak zbiorczo o artykułach które przeczytałem. Nie mam ochoty pisać pod każdym z osobna. I za przeproszeniem inaczej się tego nie da skomentować co dzieje się z Piotrkowem pod rządami ówczesnych władz bo praktycznie nic się nie dzieje. Może mi ktoś wyjaśni dlaczego jak się podjeżdża ul. Zawodzie pod górkę do ul. Słowackiego to trzeba rękoma i nogami koła trzymać żeby nie pouciekały na boki, w tym samym czasie trzeba uważać żeby z kimś jadącym z przeciwka się nie zderzyć.
2. Magiczne skrzyżowanie ul. Modrzewskiego i Źrodlanej, tu moje pytanie brzmi czy nie dało się jeszcze bardziej zasłonić kierującym pas ruchu ... nie widać za zakrętem nic, no może poza ogrodzeniem, rozumiem że tam jest 20/h ale nawet przy takiej prędkości można się zdziwić, ponieważ samochód jadący z przeciwnej strony omija dziury lub rowerzystę, czy dziecko których tam pełno bo wszakże to osiedle mieszkaniowe jedno z większych blokowisk. Wojska Polskiego i Sikorskiego nie poruszam nawet, bo mają strategiczną rolę w piotrkowskiej infrastrukturze :) bardzo skutecznie zniechęcają wjeżdzających do Piotrkowa, a na twarzach mieszkańców malują jakże szeroki cyniczny uśmiech, który to wiąże się z kilkoma ciepłymi słowami wypowiedzianymi w kierunku władz miasta, którzy to nie muszą się martwić, że Piotrkowianie o nich nie myślą. Jest zupełnie inaczej i wydaje mi się że długo to się nie zmieni.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!