dziś jechałam koło wiaduktu * raczej jego budowy - praca wre, panowie ciężko pracują i roboty posuwają się intensywnie do przodu...Dobry żarcik, ile emocji wywołał....
Nie wiem jak to traktować ale ja tydzień temu słyszałem od człowieka, który tam niedaleko mieszka, że tak naprawdę ten wiadukt zaczęto robić przez pomyłkę. Tak naprawdę miano robić wiadukt na Rakowie. Podobno mają to szybko skończyć do końca kwietnia i przenieść się na wiadukt Rakowski. Tydzień temu nie było Prima Aprilis. Dlaczego więc już wtedy krążyły takie wiadomości o pomyłce. nie jakieś tam informacje, ze zabrakło pieniędzy ale, że to zwykła pomyłka. Prima Aprilis może jest niezłym wyjściem z takiej kompromitującej pomyłki. A informacja o braku kasy może wszystko usprawiedliwić. Na razie czekam do końca kwietnia i zobaczymy czy naprawdę prace zostaną przeniesione na Raków.
myślę, że z wiaduktem to bliżej niż dalej - jeśli teraz przeniosą się na wiadukt na Raków to z Warszawy zostanie 1 zjazd na Piotrków - chyba mało realne; wierzę jednak, iż ktoś ma więcej oleju w głowie. Liczę, że to żart - jeśli byłaby to pomyłka, to po co kolejne dni ładować tam pieniądze, po co stawialiby podpory wiaduktu?
Wiadomo że to żart prima aprilisowy. Ale w naszej rzeczywistości takie rzeczy są jak najbardziej możliwe. Kiepski rzart, bardzo realny. Aż strach pomyśleć jakby to była prawda.
Jeśli to nie Prima Aprilisowy żart to gratuluję genialnej decyzji..
proszę powiedzcie że to nie prima aprilisowy żart http://piotrkow.pl/nasze-miasto/aktualnosci/dmowskiego-do-remontu... proszę...
Oczywiście, że nie: http://www.bip.piotrkow.pl/index.php?idg=5&id=1226&x=4&y=96
jezeli ktos jest taki mądry , ze wiadukt na Łódz jest zbedny niech daje pieniadze nas paliwo / bezyne tym osoba ktore musza jechac przez całe miasto na około gdzie przy narmalniej trasie na wiadukcie zajełoby mu to kilka seknud !! to jest chore! ludzie jestescie smieszni !! widocznie spoza waszych biórek nie widac co dzieje sie na drogach .. ale to nie potrwa długo bo napweno nie bedziemy siedziec i patrzec ..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!