metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aga ~Aga (Gość)15.02.2010 08:26

a ja stawiałem na Michała Ostafijczuka !
Popularny, miły,rzeczowy i ma na kącie kilka efektownych akcji bramkarskich

00

rzeczowy ~rzeczowy (Gość)15.02.2010 08:58

gratulacje dla kasii :))

00

kibic ~kibic (Gość)15.02.2010 14:00

Gratulacje dla Pani Katarzyny Gletkier. Słusznie jej się należy ten tytuł.

00

bywalec ~bywalec (Gość)15.02.2010 18:42

Tak szczerze - kto wie co to za dyscyplina co to ją Katarzyna Gletkier uprawia ? Nie róbcie jaj z plebiscytu.

00

brawo ~brawo (Gość)17.02.2010 16:38

tang soo do jest to najlepsza impreza w polsce z tego co na forum czytalem jest to na zasadzie kumite; wszystkie sztuki walk spotykaja sie,rozne style karate, taeklondo,kick boxing,muay thai,i wiele innych w takim razie tylko pozazdroscic ; ps bywalec tak szczerze to tylko poszukac troch i sie wie wiec gratulacie jeszcze raz

00

Ktos ~Ktos (Gość)02.02.2011 16:55

Szkoda mi tych ktorzy uwazaja, że Kasi się nie należy ten tytuł ! Mądrujecie się a nawet nie wiecie co to jest za dyscyplina sportu i nic o niej nie wiecie ani o jej osiągnięciach ! Dla waszej wiadomości to ćwiczyłam z nią nie raz, bo jest moją trenerką i jest świetna w tym co robi ! Nie wypowiadajcie się jak nic nie wiecie !

00

Iga128 ~Iga128 (Gość)04.10.2011 22:31

Kaśka wyrobiła się tylko przy Marku,mocna jest tylko na zawodach czy ringu a jakby ktoś ją napadł to kupe by prędzej zrobiła,wogóle co z niej za matka...porażka,udaje wielką panią,znam ją osobiście,to pusta lalusia:/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat