metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Seba B-tów ~Seba B-tów (Gość)22.02.2010 09:48

Tak jak powiedział brawo,Tang so doo to to pewnego rodzaju konfrontacje styli stójkowych,począwszy od karate tradycyjnego po Muay Thai,bez ograniczeń stylowych ale na konkretnych określonych zasadach walki.Miałem okazję ćwiczyć z Kasią i powiem tyle, że "bywalec" kolego mój drogi nie chciałbyś spotkać Kasi ani na ringu ani na ulicy gdy miałaby zły humor:)
pytasz kto to wie co to za dyscyplina,w tym właśnie rzecz, że ktoś musi takową dyscyplinę/zawody rozpowszechnić i tutaj kolejny plus dla Kasi,która owej rzeczy dokonała skoro np. Ty "bywalec" się dopytujesz..to już jest krok w kierunku rozpowszechnienia tego pośród laików:)

00

ikmk ~ikmk (Gość)20.02.2010 22:18

do pffffffffff a ze niby czemu piszesz ze ja znam????????nie znam !!!!!!!! po prostu taki moj komentarz!!!!!!!!!!!wyrazam moje zdanie!!!!!!!!!!!!!

00

ikmk ~ikmk (Gość)14.02.2010 00:48

ha ha ha Gletkierowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciekawe kto ja wybral skoro tak malo znana ta dyscyplina!!!!!!!!!!

00

mietek ~mietek (Gość)14.02.2010 08:42

najpopularniejszy a nie najlepszy, decydowały kupony i smsy!

00

Tom ~Tom (Gość)14.02.2010 11:18

A Michał Ostafijczuk nie został uznany najlepszym bramkarzem

00

bywalec ~bywalec (Gość)14.02.2010 12:11

Z tym najpopularniejszym to mocno przesadziliście...
Kto w to uwierzy ? Trochę szacunku i powagi. Ten plebiscyt niestety stracił na znaczeniu

00

Pfffffffffffff ~Pfffffffffffff (Gość)14.02.2010 19:12

"ikmk" zaprzeczasz sam sobie, skoro ją znasz tzn., że faktycznie jest "popularna".
Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

00

onnaaa ~onnaaa (Gość)14.02.2010 20:03

gratulacje dla Kasi:)0

00

Wladek ~Wladek (Gość)14.02.2010 23:16

to jest jakaś kpina!!!! Jest tylu dobrych sportowców w naszym mieście a najpopularniejszym sportowcem zostaje KTO ......???

00

alfred ~alfred (Gość)15.02.2010 06:22

ludzie, najpopularniejszym może być każdy! Kiedyś Marek Citko autor bramki z Anglią (mecz przegrany 1-2) wygrał plebiscyt z dwukrotną medalistką olimpijską w strzelectwie. To była kpina! Ale to ludzie podjęli taką decyzję! Dlatego dobrze, że piątkę wybiera kapituła. Zawsze będzie jakieś ale, jednak jeśli radio zrezygnuje z organizacji to kto doceni sportowców? Kibice? Ilu ich chodzi na mecze?!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat