Radomsko też może być mi to bez różnicy, ciekawe tylko czy ktoś z concordii się pojawi.
pogratulowac Dzwonnikowi nawet meczu nie potrafi zorganizowac na własnym boisku
yyy.tak, tak należy pogratulować!Bo stadion jest w budowie,a na terenie budowy niemogą wchodzić kibice! Dziś w radiu mówili że mecz może być odwołany
miasto 75k mieszkańców i nie ma gdzie rozegrać meczu 1/16 PUCHARU POLSKI !! A pomyśleć, że pięć lat temu staraliśmy się wejść do 2 Ligi.
Na mecze Concordii w Piotrkowie przychodzi max 100 osób, w takim razie do Radomska pojedzie nie więcej niż połowa z nich. Gdyby mecz był w Bełchatowie skorzystaliby na tym kibice. Ale Dzwonnik musiałby zapłacić za wynajęcie profesjonalnego stadionu - liczy się biznes. Kasa jest potrzebna na plakaty
Stadion to jest miasta a że włodarze maja Concordię gdzieś to już inna sprawa !!! Proponuję obiekt oddać na jakiś bieg trybunalski po przecież miernoty TO JEST WŁAŚCIWA PROMOCJA MIASTA !!! Zamiast stanąć na głowie .... . Dobrze że jeszcze tylko dwa miesiące nierządu.
[b]STOP WŁADZY NAUCZYCIELI !!!![/b]
o kurcze a ja chciałem zebrac troche głosow w trakcie meczu - przyszły radny
Pogratulować tylko komu?Przecież obiekt należy OSIR-u Piotrków , a ten jest jednostką podległą miastu. Szkoda, że modernizacja stadionu jeszcze nie została zakończona.Ale do tępa i jakości realizacji miejskich inwestycji zdążyliśmy się przyzwyczaić w tej kadencji.....Gratuluje wszystkim!!!!Szkoda tylko fanów
Żal to wszystko komentować. Miasto schodzi na psy. Dziękujemy Ci o nieudolna i niesłowna władzo, tylko za co?
niech ta concordia spada jak najnizej bo nic z tego nie bedzie. piotrków zostanie bez klubu piłkarskiego!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!