Głowy do góry ,z wyrokami sądów jest remis . Będzie dobrze, będzie zmiana prezydenta już w kwietniu.
Wąsik i Kamiński maja przyjść do Sejmu hehe to mnie nie dziwi że nsa odrzuca decyzje wsa
Login Antypolityk
wyłączył możliwość odpowiedzi pod swoim komentarzem i udaje chojraka. Po tym możemy poznać kim ten gość jest. Po sznurku do kłębka. Brawo.
A jednak...Brawo dla sądu za pomyślny wyrok w sprawie ;) ja tam jestem zadowolony , jako Piotrkowianin od małego ;) a jak kogoś bolą 4 litery, niech da łapkę w dół bo cóż więcej może ;)
Była odpowiednia liczba ważnych podpisów czy nie była? Bo jak była, to powinno się odbyć referendum i kropka!
Jak do tej pory nie ma prawdziwego kandydata na prezydenta miasta nie ma o tych co się mówi to szkoda rozmawiać tu trzeba zmienić wszystko w mieście od a do z
Od 15 października 2023 roku w Polsce mamy neo-praworządność. Stosują prawo tak jak je rozumieją. Koniec kropka.
a czemu president z pracy na pieszo chodzi?czyzby miał obawe ze wiedzie autem w dziure i urwie koło? Bidne to miasto sie zrobilo a ponadto szare brudne i nijakie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!