A jednak...Brawo dla sądu za pomyślny wyrok w sprawie ;) ja tam jestem zadowolony , jako Piotrkowianin od małego ;) a jak kogoś bolą 4 litery, niech da łapkę w dół bo cóż więcej może ;)
Login Antypolityk
wyłączył możliwość odpowiedzi pod swoim komentarzem i udaje chojraka. Po tym możemy poznać kim ten gość jest. Po sznurku do kłębka. Brawo.
Wąsik i Kamiński maja przyjść do Sejmu hehe to mnie nie dziwi że nsa odrzuca decyzje wsa
Głowy do góry ,z wyrokami sądów jest remis . Będzie dobrze, będzie zmiana prezydenta już w kwietniu.
Ta Chojniacka ma w znajomych krulofą muzyki tanecznej z Całej, "ekspertkę" od ciepła, co już ją dyskryminuj na wstępie. Co ciekawe, ta sama krulofa była obecna w listopadzie na spotkaniu (jako jedyna) zorganizowanym przez Chojniacką i jej ekipą i Instytutem Demokracji Bezpośredniej. A przecież jeszcze w styczniu 2023 Pani Chojnacka mówiła, że nie chce nikogo z rady, bo rzekomo wszyscy oszukują. Nie widzicie, że są to wyłącznie pionki Platformy Obywatelskiej? Ale oczywiście głosujcie na nich, na Panią Pingot wiecznie uśmiechniętą jak ci z Koalicji 13 grudnia, pana Sokalskiego - będziecie mieli w mieście syryjskich uchodźców, którzy wciśnie nam z Niemiec, Francji i Włoch pani von der Leyen, a Piotrków będzie pierwszym, który je przyjmie przez Pingot, która świetnie się zna ze swoim guru z Sopotu. Na PO nie zamierzam głosować nawet jakby mnie kroili, to nigdy, właśnie przez takich ludzi jak pani Pingot. Uważam, że żaden z aktualnych kandydatów, o którym mówi się w eterze, nie zasługuję na mój głos, ale jeśli ktoś nie daj Boże wystartuje z Platformy od pani Pingot, to wolę iść zagłosować za mniejszym złem.
Nie rozumiem powodów tego biadolenia. Weźcie się w kupę i za kilka miesięcy w wyborach samorządowych wybierzcie kogoś innego i tyle. A panu Chojniakowi serdecznie podziękujcie za dotychczasowe rządzenie Trybunalskim grodem. Oby nie było tak, że w dniu wyborów będziecie siedzieć w chałupach, a po wyborach będziecie robić szum medialny, że znowu pan Chojniak jest prezydentem.
wkrótce mieszkańcy bloków dostaną drastyczne podwyżki i fajnie ,może to czegoś nauczy i zaczną jakieś wnioski wyciągać ,druga fala podwyżek od lipca-sierpnia i to zaboli oj zaboli
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!