A tam, ja bym się nie cackał z takimi złamanasami.... Porządne pałowanie by im wybiło z głupich łbów "dopalanie"!
nie wiem czy ci młodzi ludzie nauczą się kiedyś rozumu... Czy wcześniej zabiją się tym świństwem sami... nie bądźcie głupi i nie zażywajcie takich rzeczy bo to jest prosta droga do utraty samego siebie i wszystkiego co macie łącznie z życiem... Osoba uzależniona ma ciężki i bardzo krótki żywot i wiem co mówię bo w moim otoczeniu była osoba uzależniona. bądźcie mądrzejsi od tych co to sprzedają i olejcie to towarzystwo!!!
To co, ukradli im telefony, że nie można było z nimi nawiązać kontaktu?
Sami wzieli wiedząc czym sie to może skończyć to po co ich leczyć? Kilku umrze reszta moze sie zastanowi a tak- jest fajnie bo sie upale a jakby co to karetke wezwa odtruja bedzie zabawa
Codziennie setki osób zatruwają się alkoholem i nie robi się sensacji, mimo, iż my wszyscy za to płacimy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!