metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
chriskiller ~chriskiller (Gość)02.10.2014 00:35

A ile to pieniążków poszło po cichutku do Busoli przez te 8 lat? Pan prezydent wkrótce za nasze pieniądze przyozdobi całe miasto swoją facjatą. Dlatego Gumulec mniej dostał. A Krzysztof i tak będzie brylował na Trybunałach. Przecież kupił to sobie za samorządową kasę. Ten wkład własny stowarzyszenia (80 tys) to jakaś kpina. Właśnie na ten wkład zbierają od jeleni. Niech wezmą lepiej kredyt.

112

krytyk ~krytyk (Gość)02.10.2014 09:27

Panie Gomulec, mieszkańcy czekają na pełne rozliczenie pieniędzy wykorzystanych na organizację z Busolą i preziem Chodnikiem tych kabaretów. W tym roku wybory samorządowe i co pieniędzy zabrakło na kampanię Chodnika? Sprawa mi tu śmierdzi okropnie. Więc niech Pan smród rozwieje...

74

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.10.2014 10:01

"krytyk" napisał(a):
W tym roku wybory samorządowe i co pieniędzy zabrakło na kampanię Chodnika? Sprawa mi tu śmierdzi okropnie. Więc niech Pan smród rozwieje...

Pewnie, że zabrakło:
1. Nie remontują dalszej części ul. gen. "Grota" Roweckiego mimo niedawnych zapowiedzi.
2. Nie wyprostowali wschodniego zejścia z kładki nad torami, mimo że było to w planach.
3. Na ul. Wojska Polskiego nie odmalowano nawet przejść dla pieszych, podobnie jak koperty dla inwalidów na ul. Krakowskie Przedmieście przed SP nr 16: http://iv.pl/images/09714916249435792784.jpg
Jak już brakuje pieniędzy na farbę do malowania znaków poziomych, to nie mam pytań.
Ale można lepiej, bo kocham Piotrków!

52

piotrkowianka ~piotrkowianka (Gość)05.10.2014 08:36

Boże ludzie cieszcie się ze coś robią w naszym Piotrkowie bo tylko narzekacie że to że tamto a gdyby nic się nie działo to też byłyby pretensje .. trochę mózgu niektórym by się przydalo :)

26

Piotr W. ~Piotr W. (Gość)08.10.2014 10:05

Może skromniejszy format imprezy byłby jednak rozsądniejszym wyjściem z sytuacji? Sięganie do kieszeni niezamożnych mieszkańców świadczy jedynie o niegospodarności organizatorów i ich całkowitym oderwaniu od piotrkowskich realiów, jakkolwiek społecznie by tego nie zatytułować... Również ciekaw jestem rozliczeń finansowych Busoli, faworyzowanej przez Chojniaka, jak i pensji organizatorów... Może tu tkwi problem braku finansów? Czy olbrzymie dotacje miasta (przyznawane od lat!) na organizację firmowaną nazwiskiem dyrektor MOK-stronnika prezydenta i jej pieska-Gomulca nie są na bakier z prawem, że o etyce nie wspomnę?

60

guru ~guru (Gość)09.10.2014 11:06

impreza fajna, owszem. ale brac pieniadze za bilety i zebrac o kase to trzeba byc łajzą do kwadratu.

70

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat