Właśnie wróciłem z meczu dziewczyn. No no pokazały klasę. Brawo.
W "kuluarach" podsłuchałem dlaczego mecz jest w piątek a nie w sobotę. No i to wina Piotrkowianina. Szkoda.
A ja się wybiorę na mecz i może go zobaczę(oczywiście jak będą służby medyczne).Do chłopaków nic nie mam,bo musieli wykonać decyzję tej z przetłuszczonymi włosami.
"Piotrcovia po fatalnym początku sezonu, gdzie przez większość czasu okupowała ostatnie miejsce w tabeli ostatnio jest na fali wznoszącej. Rywalki miedziowych wygrały trzy kolejne mecze – z Ruchem, Samborem i Beskidem – i awansowały na przedostatnie miejsce w tabeli – Mówiłam dziewczyną, że każdy z najbliższych naszych meczów będzie niezwykle ciężki. Piotrcovia złapała ostatnio wiatr w żagle i z pewnością w piątek tanio skóry nie sprzeda"
Info ze strony Zaglebia...no i najlepsze jest "mowilam dziewczyna" :)))) wstydz sie Zaglebie,wstydz :)
i zwycięstwo
http://www.sportowefakty.pl/pilka-reczna/wydarzenie/9164
nie ważne czy przyjdą kibice , ważne żeby były służby medyczne ha ha ha ha ha
Jak będziesz słonko na neczu to się dowiesz, a jak dalej będziesz całymi dniami klepał w klawiaturę, to ci się wzrok popsuje.
czy pomoze mi ktos ? do kogo nalezy hala sportowa osir ?:) czemu Piotrcovia musi grac w piatek a nie Piotrkowianin ?:) TO Piotrcovia jest bardziej utytylowanym klubem i zasluzonym i z racji tego nalezy sie im wielki szacunek :)
Te kibic, ja cię proszę, ty lepiej weź do ręki słownik ortograficzny i poczytaj trochę. Wtedy twoja nieobecność na spotkaniu Kipera będzie usprawiedliwiona.
Na Piotrcovje pojde i bede sciskał kciuki chociaż za dużych szans nie ma. Za to w sobote nie ide na mecz z wiadomych powodów.
Jak nie narzekać gdy mecz Piotrcovia gra w piątek,czy kibic się nie liczy więc dla kogo są mecze.Wyjaśnijcie dlaczego tak się stało.Podobno Kiper nie chciał zgodzić się na przesunięcie swojego meczu o pół godziny.Przecież to jest chore.Relaks jest miejskim a nie prywatnym obiektem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!