metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
belmondo ~belmondo (Gość)15.02.2013 19:41

Właśnie wróciłem z meczu dziewczyn. No no pokazały klasę. Brawo.
W "kuluarach" podsłuchałem dlaczego mecz jest w piątek a nie w sobotę. No i to wina Piotrkowianina. Szkoda.

00

januszek ~januszek (Gość)15.02.2013 19:32

A ja się wybiorę na mecz i może go zobaczę(oczywiście jak będą służby medyczne).Do chłopaków nic nie mam,bo musieli wykonać decyzję tej z przetłuszczonymi włosami.

00

assa ~assa (Gość)15.02.2013 19:23

"Piotrcovia po fatalnym początku sezonu, gdzie przez większość czasu okupowała ostatnie miejsce w tabeli ostatnio jest na fali wznoszącej. Rywalki miedziowych wygrały trzy kolejne mecze – z Ruchem, Samborem i Beskidem – i awansowały na przedostatnie miejsce w tabeli – Mówiłam dziewczyną, że każdy z najbliższych naszych meczów będzie niezwykle ciężki. Piotrcovia złapała ostatnio wiatr w żagle i z pewnością w piątek tanio skóry nie sprzeda"
Info ze strony Zaglebia...no i najlepsze jest "mowilam dziewczyna" :)))) wstydz sie Zaglebie,wstydz :)

00

44 ~44 (Gość)15.02.2013 18:53

i zwycięstwo
http://www.sportowefakty.pl/pilka-reczna/wydarzenie/9164

00

jaki ~jaki (Gość)15.02.2013 18:18

nie ważne czy przyjdą kibice , ważne żeby były służby medyczne ha ha ha ha ha

00

Brawa dla Kipera. ~Brawa dla Kipera. (Gość)15.02.2013 17:46

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Redaktor Maj6 godzin temu, 11:19
Ciekawe jak kibice piotrkowscy zareagują na widok swoich gwiazd po zwycięstwie w Płocku.

Jak będziesz słonko na neczu to się dowiesz, a jak dalej będziesz całymi dniami klepał w klawiaturę, to ci się wzrok popsuje.

00

janusz ~janusz (Gość)15.02.2013 17:50

czy pomoze mi ktos ? do kogo nalezy hala sportowa osir ?:) czemu Piotrcovia musi grac w piatek a nie Piotrkowianin ?:) TO Piotrcovia jest bardziej utytylowanym klubem i zasluzonym i z racji tego nalezy sie im wielki szacunek :)

00

jak zawsze ~jak zawsze (Gość)15.02.2013 17:42

Te kibic, ja cię proszę, ty lepiej weź do ręki słownik ortograficzny i poczytaj trochę. Wtedy twoja nieobecność na spotkaniu Kipera będzie usprawiedliwiona.

00

kibic-piotrkowskiego-sportu ~kibic-piotrkowskiego-sportu (Gość)15.02.2013 11:22

Na Piotrcovje pojde i bede sciskał kciuki chociaż za dużych szans nie ma. Za to w sobote nie ide na mecz z wiadomych powodów.

00

t.t. ~t.t. (Gość)15.02.2013 11:15

Jak nie narzekać gdy mecz Piotrcovia gra w piątek,czy kibic się nie liczy więc dla kogo są mecze.Wyjaśnijcie dlaczego tak się stało.Podobno Kiper nie chciał zgodzić się na przesunięcie swojego meczu o pół godziny.Przecież to jest chore.Relaks jest miejskim a nie prywatnym obiektem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat