A gdzie Pan Prezydent naszego miasta ten bugaj wygląda jak śmietnik piękne miejsce a syf i brud i od tylu lat nikt o to nie dba
A wy ludzie chodźicie tam i szkoda wam papierka zabrać do domu i sprzątać po sobie
Tylko dzięki wędkarzom jakoś te zbiorniki wyglądają, z doświadczenia wiem, że nie na długo.
Bardzo podoba mi się, że i wędkarze mieli czas na sport, a i pomogli przy przywróceniu czystości. Brawo!
Cieszanowice to wyglądają jakby tam jakies bydło zapijaczone przebywało, ludzie nie wyrzucajcie śmieci gdzie popadnie. Plisss
Wow ! Jestem mile zaskoczony przebudową strony portalu , teraz jest o niebo lepiej ! Nareszcie jest więcej info o lokalnym sporcie . Gratuluję.
Jednym słowem dziadostwo wczoraj jechalam do Bab przez Las Rakowski jakiś debil do rowu wyrzucił dwa fotele całkowity idiota debilu jak to przeczytasz wstydu się nie bój
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!