Robicie problem, gdzie go nie ma. Wykąpać się przed godziną 22:00 i już. Myślę, że do 10:00 jakoś specjalnie się nie pobrudzicie ;)
Ludzie to tylko kilka godzin,i to w godzinach nocnych. Co niektórzy marudzą jakby nie przez 12 godzin, a przez dwa tygodnie miało nie być wody.
I tak na marginesie też mieszkam w tej części Piotrkowa, która nie będzie mieć wody. I nie płaczę w komentarzach. Jak muszą coś naprawić, to muszą i lepiej ,że w nocy to robią.
Nie narzekaj kobieto, 30lat temu nosiło się wodę ze studni i grzało do mycia.A skoro muszą coś naprawiać , to chwała im za to , że w godzinach nocnych, gdy tej wody używa się mniej. A cóż to za problem wziąć prysznic na noc , a rano opłukać się w nabranej wodzie -pozdrawiam optymistycznie wszystkich niezadowolonych :)
Ta informacja jest "bardzo dobrze zredagowana" - szczególnie dla większości starszych osób- która to dokładnie jest zachodnia część miasta nie można podać dokładniej nazwami ulic. chociaż wiem że chodzi praktycznie o pół Miasta!!! powód też jest dokładnie sprecyzowany wyłączenie magistrali wzdłuż ul Wojska Polskiego ale dlaczego kaprys prezesa nikt nie wie - co się tłumaczyć kmiotkom!!!!
Do optymistki: Optymistko pochodzisz ze wsi bo jak przyznałaś, nosiłaś wodę ze studni. W mieście woda jest lat. Każdy rozumie, że konserwacja jest potrzebna. Oczywiście, że wody można nałapać wcześniej tylko ile tych wiaderek trzeba mieć w domu do spłukiwania chyba, że optymistka za potrzebą pójdzie w krzaki jak będzie jeszcze ciemno.
Już lepiej z tą mapką choć i tak wątpię czy ktoś starszy coś z niej odczyta!!!
To fajnie. Nie dość że płacisz tyle za wodę, która do najczystszych nie należy to jeszcze cię jej pozbawiają. Ciekawe jak mam się umyć rano do pracy... to może w tej kwestii wypowie się superprezes z Wieżą za niewiadomo jakie zasługi?
Kiedy będzie woda, to są jakieś żarty? Ruszcie się bo każdy jej potrzebuje, jak mam ugotować obiad, dać pić dzieciom czy umyć ręce po malowaniu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!