Do gminy powinni mieć pretensje. Jak chciałem budować dom na swojej działce to wszyscy sąsiedzi wiedzieli wcześniej o moich zamiarach listownie. Czemu w tym przypadku nie wiedzieli????
Jak widać po większości komentarzy, to najbardziej szkodzi brak edukacji.
Ten maszt stanie choćby wszystkie skały....zmiekczaly. Inwestor wie co robi i nie inwestuje w uzbrojenie działki bezzasadnie. Jestem przeciw technologii 5G, bo nam dorosłym może nie zaszkodzi,ale naszym maluchom napewno. Szczepimy je co rusz szczepionkami które zawierają rtęć i aluminium. Jeśli taka wieża wytwarza fale podobne do mikrofalówki to jak myślicie jak szybko ugotuje się im mózg? 5G to dla mnie metoda depopulacji ludności. Kazdy normalny kraj ma juz światłowody. Temat fajny do MAGLA. zastanawia mnie tylko kto powiedział ze sukcesem jest zebranie tylu podpisów pod petycją z 20 domów. W tej miejscowości odkad pamiętam czyli jakieś 30 lat wieś konczy się na numerze 22. Zapomniał autor dodać chyba ile jest przy tych numerach literek a,b,c,d
Gratuluję Pani U. determinacji w walce o przyszłość swojch i naszych dzieci. Droga Pani niech sobie pisza, że to wiejska "ciemnota" przekonają się jak Im wyjdą włosy na głowie od tych anten. Wspułczuję sąsaiada, który za kilka srebników sprzedał blizniego. Za "cacyki gotowy poswięcić własne zdrowie i własnych dzieci. Wspóczuję mieszkańcom przynalezenia do gm. Grabica. Jedyne co wyróznia gminę to smród z chlewni. Gdyby chodziło o prosiaki to napewno Wojt by pomógł, ale w przypadku zdrowia do działa zgodnie z procedurami.
Hej - nie ulegajcie.
Stacja i tak powstanie. Wasza zgoda nikomu nie jest potrzebna. Chcą was tylko skłócić i nic więcej.
W Moszczenicy też nikogo nie pytali o zgodę. Mamy 3 maszty wielkie. I kilka mniejszych, bo i lokalny inwestor i gmina mają łacza radiowe. O dzieci się nie martwcie - i tak im mama kupiła na komunię tablet i smartfona, żeby pociecha mogła szpanować nadgryzionym jabłkiem w szkole.
Ten sam problem w Gorzkowicach ma powstać 60metrowa stacja,w samym centrum Gorzkowic,obok szkoły przedszkola domów jednorodzinnych.Szok
Patrząc po niektórych komentarzach widać jak tępym narodem są Polacy! Cieszą się jak dzieci bo będą mieć szybki internet ale zagrożenia jakie z tego wynika już nie widzą i muszą sami na własnej skórze się przekonać!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!