no super :/ - ile jeszcze razy nie będzie ciepłej wody? żenada :/ - w dzisiejszych czasach :/
Już Bartoszko z "Konopielki" mówił, że słońce wschodzi na wschodzie.
Konkretnie to
to chyba zrozumiałe.
Może by ktoś uprzejmie podał ulicę graniczną po wschodniej stronie miasta, do której nie będzie dostarczana woda w kranach.
A ja mimo, że mieszkam na wschodzie PT to i tak będę mieć ciepłą wodę, bo mam piecyk gazowy ☺
A można dokładniej Sienkiewicza się zaczyna przy Wojska Polskiego a kończy się przy Piastowskiej więc czy ciepłej wody nie będzie do Piłsudskiego czy aż do Piastowskiej. Bo według tego co pisze wody ciepłej nie będzie od torów tak mówi pan Stachera a wy piszecie że od Sienkiewicza więc jak to jest
no to do emzetki się już nie wsiądzie. Mają ciepłą wodę i się nie myją a teraz jak jeszcze wyłączą na ponad tydzień to już szok. Mam nadzieję, że upałów nie będzie bo na mieście będzie strasznie capiło.
Po co komu ciepłą woda? Majo ciepło wodę i później się brudzo, nie myjo i śmierdzo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!