Pracuje za żywą gotówkę będąc 16 lat Radną Miasta-jeżeli to się nazywa materiał to niech tak będzie.Na rok to czyni ok 15 tys zł.będzie to materiał na nowy dom.Mieszka na wierzejach co zrobiła dla swojego osiedla?-może ktoś zna fakty niech napisze.!!!!!!!
Najogólniej mówiąc, kobieta z charakterem. Kompetentna, konsekwentna, kreatywna. W 2006 roku piotrkowianie stracili szansę, nie wybierając jej na prezydenta swojego miasta.
Jeżeli jest taka kreatywna i konsekwentna winna być posłem a nie radną miasta.W sejmie takie sprawy się załatwia.
Nie wybierajcie obecnych radnych członków SLD do rady miasta. Oni się już dorobili. Czas na zmiany. Nauczyciele uczyć dzieci i młodzież a lekarze leczyć chorych. I tyle w temacie.
"Nauczyciele uczyć dzieci i młodzież a lekarze leczyć chorych"
Nie to żebym był przeciwny postulatowi, ale idąc tym tokiem myślenia, wychodzi mi tak: robotnicy do fabryk, hutnicy do hut, nauczyciele do szkół, lekarze do szpitali, urzędnicy do urzędów, kucharze do kuchni, bibliotekarze do bibliotek, rolnicy na pola...etc., etc. A kto do rad miasta i sejmu? Bo gospodynie domowe do gospodarstwa domowego, emeryci i renciści do ZUS lub wiadomo gdzie. Kto?
Wstrząsające skojarzenie prezesa ZNP. "Żywy materiał" to pewnie wychowankowie a ponieważ nauczyciele pracują nad tym "materiałem" nadal to znaczy, że mają w planach dojście do stanu pracy nad materiałem martwym. Czy też chodzi tu o uczniów? Byłoby bezpieczniej gdyby niektórzy z nich, łącznie z prezeską,tworzyli martwe natury na płótnie bądź rzeźbili cokolwiek w jakikolwiek sposób w w martwym tworzywie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!