Ciekawe ile pieniążków musiałby wydać na taki remont zadłużony na 200 MLN PLN nasz powiat piotrkowski. Panie Dziemdziora, buty sobie wysuszymy, skieruj pan ten zapał w strone nieuczciwych przetargów na remonty dróg
No moim zdaniem wypadaloby dac mu nagrode. Nikogo wiecej to nie rusza ze jest balagan ,bloto i pelno dzior . Jako jedyny z calej kliki co siedza w cieplutkich urzedach zwrocil na to uwage, ze w niektorych miejscach nieda sie przejsc.
jaki madry -"stan wojenny sie skonczyl" to wolisz chodzic po blocie ????? wracaj na wies z kad przyszedles tam bedziesz robil co bedziesz chcial a i moze stan wojenny jeszcze tam zastaniesz. chociaz jeden zwraca na to uwage jak jest u nas w miescie.
A co to za słowo?Możesz wskasać gdzie i jakie brudy kieruje na nad radnego?I bardzo proszę pszestańcie mnie wreszcie straszyć.
DLACZEGO ZDUM nie daje mandatów ZIOMOWI ?
Majsaku rusz d...ko i idz na obchód..
160.00 za dzień powinni dostać KARY za to co nie odśnieżone.
Daruj sobie te wycieczki pod adresem radnego Jana Dziemdziory. Radny jest osobą publiczną i podlega ochronie. Obrażanie osoby publicznej szczególnie na forum jest kwalifikowanym przestępstwem. Nie wiem czy pan radny chciałby się zajmować tymi brudami kierowanymi przez ciebie od dawna bo nie jesteś nawet wart żeby z tobą rozmawiać bo jesteś żany i źle wychowany co osobiście potwierdzasz na forum.
Powolny Obchod Miasta hehe
Dobrze dziadek.Tak trzymaj.Kole w oczy niektórych to co pokazujesz!Psy szczekają karawana jedzie dalej.
Przypomina mi się zeszłoroczna nagonka na Rokę,którą prowadziło radio i portal. Na szczęście władze Roki były mądrzejsze i ustąpiły.O tym jak sprząta a raczej nie ZIOM to jakoś nic nie piszą...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!