w studium wzdłuż rzeki Strawy jest zapis, że od projektowanej obwodnicy do Kostromskiej projektowane są tereny zielone.
"Żądamy"? Czyli kto?
NIE CHCEMY KOŚCIOŁA, CHCEMY PARKU!!!!
Ludzie, nic do was nie mam, ale jest forum, więc załóżcie sobie wątek "pogaduchy" a tutaj poprosimy pisać na temat poruszony w artykule ;) A nie, później się człowiek musi przedzierać przez 3 strony prywatnych dyskusji "o dupie Mryni".
To nie jest w porządku wobec mieszkańców tej części miasta -czy Pan Prezydent jechał kiedyś ulicą Modrzewskiego, wzdłuż której stoją zaparkowane samochody (bo nie mają gdzie parkować), czy jechał kiedyś ulicą Polną, gdzie wystają druty, czy wie, że matki z dziećmi nie mogą wyść na spacer, bo nie mają gdzie spacerować - brak chodników i skwerów???????
Won do Afryki nawracać Murzynów! Jednych wszechwładnych już pogoniliśmy 20lat temu. Nic nie może wiecznie trwać.
Pan prezydent zapewnił że zostanie sprzedana za 100% wartosci. Tylko nie określił której -tej która zatwierdzi kler czy tą którą można uzyskac na przetargu.Zastanawia mnie równierz ze kuria ma już -*decyzje o warunkach zabudowy- tzn uzyskała ją na teren którego jeszcze nie posiada.
Dobre sobie, czyli pas krzaczków o szerokości trzech metrów, przy zalatującym zgnilizną smrodzie od strawy i jeszcze gorszym fetorze z byłych kurników. To jest skandal i uważam, że tego tak nie można zostawić. Do jakiegoś programu ogólnopolskiego bym to wysłał...
nie chcemy kościoła! chcemy mieć parki,żłobki,przedszkola,pracę.Dość tych pierdół
no własnie mnie tez to intryguje. czyzby pan prezydent obiecał kurii ta działke przed wyborami za agitacje z ambony ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!