metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klmno ~klmno (Gość)02.06.2011 14:24

A kto utrzyma kolejny Kościół? Przecież spadnie liczba parafian w sąsiednich kościołach- nie mozna zrobić takiego centrum edukacyjnego przy kościele NSJ? Już teraz olbrzymi gmach (dwupoziomowy!) świeci pustkami.

00

mieszkaniec_modrzewskiego ~mieszkaniec_modrzewskiego (Gość)02.06.2011 14:24

Czyzby miłościwie nam panujący spłacali dług za wygrane wybory?
Żenujące to jest, mieszkańców ubywa a marketów, kościołów i stacji benzynowych przybywa.

00

mucha ~mucha (Gość)02.06.2011 14:30

Mam wielu znajomych na całym świecie. Są buddystami,muzułmanami ,żydami,konfucjonistami etc. Proszę o wybudowanie świątyń dla nich. Jak przyjeżdzają do mnie nie mają się gdzie modlić. Konstytucja zapewnia równość w wierze. Budować panie CH. bo podam sprawę do Brukselii.

00

kassia ~kassia (Gość)02.06.2011 14:53

cytujac za innym portalem "Piotrkowscy radni nie przyczynili się do podwyżek wody - podczas wczorajszej sesji ten drażliwy punkt po prostu zdjęli z porządku obrad. Podwyżki i tak będą, wejdą od 1 lipca" . Natomiast na dyskusje o Kościele mieli czas i owszem. Może zmieńmy urny wyborcze na konfesjonały. Gdyby jeszcze powoływano się na potrzeby mieszkańców tamtej okolicy, ale oni najwyraźniej nie chcą tego kościoła. Zresztą skoro kuria już posiada decyzję o warunkach to sprawa była już przesądzona. Radni marionetki tylko zwykłego obywatela mają w poważaniu

00

mieszkanka Modrzewskiego ~mieszkanka Modrzewskiego (Gość)02.06.2011 15:02

Dziecko pięć razy w tygodniu dowożę do szkoły, sama dojeżdzam do pracy to i w niedzielę mogę pojechać do kościoła na Słowackiego, czy do kościoła na Łódzką. Wybudowanie mi kościoła pod nosem nie oznacza, że będę tam częstym gościem. Co niedzielę widzę jak mało ludzi uczestniczy w mszach

00

żaba ~żaba (Gość)02.06.2011 15:19

za oczywiście całą koalicja. przeciw SLD

00

MANiek ~MANiek (Gość)02.06.2011 15:27

Myślę, że na tym rozrastającym się osiedlu to i komunikacja miejska by się przydała.

00

wladca_teb ~wladca_teb (Gość)02.06.2011 15:27

Przez najbliższe 10 lat ten Kościół nie powstanie.
Dziwni mnie to, że 14 radnych głosowało za. Czy jest możliwość dowiedzenia się kto to?
Zresztą wydaje mi się, że to tylko taki szum... jak narazie.

00

endriu ~endriu (Gość)02.06.2011 15:58

Biedronek mamy osiem,baseny dwa(2),a kościoły zliczy ktoś,oddaję swe 10pkt.

00

wladca_teb ~wladca_teb (Gość)02.06.2011 16:01

"MANiek" napisał(a):
Myślę, że na tym rozrastającym się osiedlu to i komunikacja miejska by się przydała.

No do pętli to chyba nie jest daleko.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat