A kto wyraził zgodę na powieszenie wielkiego plakatu pana Krzysia a kamienicy na Słowackiego na przeciw Hawany?
Bzdura z tą walką na plakaty.
Nie, "kto pierwszy, ten lepszy"!
Ten lepszy, co przy żłobie i ma za sobą armię urzędasów magistratu i innych miejskich placówek, zastęp gotowych na każde skinienie strażników miejskich z samochodami, monitoringiem i bloczkiem mandatów oraz - niestety - policję na usługach.
Proponuję policzyć ile wyda Jaśnie Pan Dziedzic Paraprezydent Chojrnak na kampanię i z jakich źródeł ta kampania jest finansowana. Pytanie zasadnicze czy już Chojrnak przekroczył limity finansowe na kampanię. Należy zrobić fotograficzną dokumentację wszystkich miejsc, na których zamieszczono materiały wyborcze Jaśnie Pana Paraprezydenta.
sam wplacilem pieniazki na kampanie, podoba mi sie Piotrków to popieram prezydenta
Dziemdziora Jan Henryk prowadzi w sondażu wyraźnie i nic nie pomoże już Masiarek Piotr Adam nawet prezes Kaczyński z hasłem na banerach
Dlatego wstań! I walcz!
Do utraty tchu!
Bracie mój wstań! I patrz!
Wciąż otacza nas ten mur!
Bracie Ty wstań! I walcz!
Do utraty tchu...
A jedna miłość i jeden Bóg...
Niech prowadzi Twoje crew!
Zadanie matematyczne dla wyborcy. Jeśli limit wydatków w wyborach na wójta (burmistrza, prezydenta miasta) w gminach do 500.000 mieszkańców stanowi iloczyn liczby mieszkańców i kwoty 0,50 PLN.To o ile ten limit przekroczył już kandydat Chojrak.
Te plakaty i tak obecnemu preziowi nie pomogą!Jak on wogóle na tych fotkach się prezentuje!!!Płacz i zgrzytanie zębów!!!
Czyli rozumiem, że ten stojak z plakatem Chojniaka wmontowany zaraz po przebudowie mini ronda Kostromska - Polna, nie należy do tych bezpłatnych? Bo tablica wygląda tak jak te bezpłatne, ale nie ma go w wykazie...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!