metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kret ~kret (Gość)20.01.2011 16:01

"anigav" napisał(a):
masz problem ze zrozumieniem przeczytanego tekstu?

"Aman" napisał(a):
Panie Waldku pan się nie boi, pół miasta za panem stoi.

"danka" napisał(a):
współczuję Panu i całej rodzinie, czasu się nie cofnie ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko dobrze. Ja od początku wierzę w Pana niewinność, był Pan najlepszym prezydentem jakiego miało to miasto i mam nadzieję, że mimo wszystko wróci Pan do polityki. powodzenia.

Jesteście żałośni. Facet wciska, że siedział za niewinność, a wy traktujecie go jak ofiarę. Każdy kto dostał wyrok mówi, ze był niewinny, tylko prokuratura i sąd się uwzięli. W Matusewicza pierwszej sprawie za którą siedział znakiem tego pomyliły się aż 3 sądu w tym Najwyższy? Zejdźcie na ziemię albo się prześpijcie. czytając wasze komentarze o ile można je tak nazwać, odnoszę wrażenie, że albo on sam je pisze albo jego kolesie.

21

gonia29 ~gonia29 (Gość)20.01.2011 16:15

Bardzo się cieszę,że Pan Matusewicz okazał się niewinny. Jego winą było to,że zaczął stawać okoniem dawnym kolesiom z lewicy.

00

Brawo ~Brawo (Gość)20.01.2011 17:01

Niech Pan wraca do polityki i startjue na prezydenta i wygra? a chojniak do szkoły niech wraca...

00

Aman Amanranga20.01.2011 18:09

"kret" napisał(a):
odnoszę wrażenie, że albo on sam je pisze albo jego kolesie.

A ja odnoszę wrażenie, że robisz krecią robotę, a jak wiadomo kret zawsze kopie dołek pod kimś. A może ty nam przedstawisz jakiś autorytet moralny z naszego piotrkowskiego politycznego podwórka. Czekamy w napięciu.

00

wodnik1985 wodnik1985ranga20.01.2011 23:46

No troche sprawiedliwości.Ciesze sie panie Waldku.pozdrawiam....

01

wodnik1985 wodnik1985ranga20.01.2011 23:53

Tak Polska nasza kochana niesyety jest krajem drugiej kategorii,w której też sidzi sie za niewinność....

00

pkp ~pkp (Gość)21.01.2011 08:33

skończyło się wreszcie zamówienie prokuratorskie na W . M, prokurator B. imS. mogliby na ten temat cos powiedzieć ale nie powiedza bo skończyłyby się synekurki...przecież jeśli ktoś odkrywa przekręt na kilkadziesiąt milinów, które "przytuka" jakaś mafia to musi liczyć się z tym, że za to zapłaci....tego W.M dowiedział sie w pierwszym dniu po aresztowaniu, mówił o tym... a, co do obecnego prezia - w sposób nieudolny realizuje program Matusewicza, dzioś Piotrków wyglądałby inaczej gdyby nie 2003 rok

00

Mała Małaranga21.01.2011 10:32

Nie będę ukrywać, że cieszę się z uniewinnienia:)

00

kuba ~kuba (Gość)22.01.2011 08:44

Niech Pan wraca i zrobi porządek z tymi zmęczonymi swoja mecząca praca urzednikami.
Ostatnio jak bylem w urzedzie to jedna pani tyla tak zmeczona ze ziewala przy gazecie, kawce i ciastku... dodam ,ze byla godzina 10... takze wstyd wielki wstyd.
Chyba sie na mnie obrazila ,ze podszedlem i coś chcialem wiadomo przerwalem ciekawy artykul.

00

marek oczywiście ~marek oczywiście (Gość)22.01.2011 20:03

gratulacje!!!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat