Szkoda tylko, że Pan w to bagno wszedł, nauczka na przyszłość trzymać się z daleka od Łodzi, zawsze mógł Pan chodzić z głową podniesioną i ten wyrok akurat nic w tym zakresie nie zmienia. Gratuluję i współczuję.
Ten wyrok był o co innego niż ten wcześniejszy który Matusewicz musiał odsiedzieć. Obiadki i inne przyjemności. Szkoda, że nie odpowiadał przed sądem za inne przyjemności jak chociażby wycieczkę nad jezioro bodeńskie z pampuchem i popłynięcie promem za które to przyjemności zapłacili piotrkowscy podatnicy. A za pobyt z żoną w znanym kurorcie za nasze pieniądze pół roku później też jakoś Matusewiczowi przeszedł płazem mimo, że komisja rewizyjna rady miasta miała na to dokumenty i rachunki z hotelu w kurorcie. O paliwie do samochodu Matusewicza nie wspomnę. Taki czysty to on nie jest.
Ty chyba nie byłeś nad tym jeziorem badeńskim jedź tam w końcu, skoro to taki znany kurort i daj już spokój. Powtarzasz się w wielu postach, leży Ci to na wątrobie strasznie. Byłeś pewnie w tej śmiesznej komisji co to afer szukała a g... znalazła. Szkoda mi Matusewicza, bo przez 10 minionych lat łamali mu życie tacy frajerzy jak Ty " - krótko i na temat". A Panu Matusewiczowi życzę teraz oczyszczenia z zarzutów zjedzonych obiadków... bo pewnie Pan tego nie zostawi...
masz problem ze zrozumieniem przeczytanego tekstu?
Panie Waldku pan się nie boi, pół miasta za panem stoi.
współczuję Panu i całej rodzinie, czasu się nie cofnie ale mam nadzieję, że teraz będzie już tylko dobrze. Ja od początku wierzę w Pana niewinność, był Pan najlepszym prezydentem jakiego miało to miasto i mam nadzieję, że mimo wszystko wróci Pan do polityki. powodzenia.
Zależy, którego prezydenta masz na myśli?
A może by tak ktoś przewertował papiery obecnego? Tu nie płacimy za benzynkę?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!