metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga27.02.2011 23:13

"gagatek" napisał(a):
A ten co wręcza statuetkę to chyba Motyka z Motexu z Sulejowa, następna ,,figura"

Przecież muszą się gdzieś pokazać więc wymyślają sobie imprezy a my potem je komentujemy.

00

Jozek ~Jozek (Gość)28.02.2011 12:10

Co za brednie wypisujecie !!!!!
Pan Kelm to człowiek o wielkim sercu. Pomaga sportowcom, młodzieży uczącej się, bezdomnym, osobom niepełnosprawnym, schroniskom.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga28.02.2011 22:07

"Jozek" napisał(a):
Pan Kelm to człowiek o wielkim sercu.

Czyżby chorował na tę przypadłość: http://www.kardiolo.pl/przerostmiesnia.htm ?;)

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.02.2011 22:09

"Jozek" napisał(a):
Pan Kelm toczłowiek o wielkim sercu. Pomaga sportowcom, młodzieży uczącej się, bezdomnym, osobom niepełnosprawnym, schroniskom.
cytat

O.K. !
Dawaj gościu konkrety!!!!!

00

Delbana ~Delbana (Gość)28.02.2011 22:29

"Jozek" napisał(a):
Pan Kelm to człowiek o wielkim sercu. Pomaga sportowcom, młodzieży uczącej się, bezdomnym, osobom niepełnosprawnym, schroniskom.

"MARKPIO" napisał(a):
O.K. !
Dawaj gościu konkrety!!!!!

"Piotrkowianin" napisał(a):
Czyżby chorował na tę przypadłość: http://www.kardiolo.pl/przerostmiesnia.htm ?;)

Piotrkowianinie, wielkie serce jeszcze można komentować na wiele sposobów, weźmy tzw. bawole serce, czyli właśnie ten znaleziony przez Ciebie przerost mięśnia sercowego.
Żarty żartami, może i ten pan na coś tam choruje, to nie przedmiot rozważań na forum, a może cieszy się znakomitym zdrowiem. Oby, bowiem muszę potwierdzić, że cytowany tu "jozek" pisze prawdę. Taki jest Waldemar Kelm. Ale o tym, Koledzy, nie piszą w gazetach, bo on z tym nie lata po redakcjach. Jeżeli może i chce, to pomaga. Z dobrego serca, czy też - jak wolisz - wielkiego.
Tak więc i Tobie, Markpio, trudno będzie o konkrety, których żądasz bowiem taka pomoc, z głębi serca płynąca, nie odbywa się w obecności kamer i mikrofonów.
Wiem, co piszę.
Wbrew pozorom, jest w Piotrkowie jeszcze paru "Kelmów".
Wiem, co piszę.
Istnienie takich osób na tym podłym świecie przywraca nadwątloną mocno wiarę w człowieka.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.02.2011 22:48

"Delbana" napisał(a):
Wiem, co piszę.

Kobieto droga......

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.02.2011 23:14

"MARKPIO" napisał(a):
"Delbana" napisał(a):
Wiem, co piszę.

Delbano moja droga.Ja wiem.Ty mądrą i światłą kobietą jesteś.Lecz "w pogoni za rozumem",nie można zapomnieć o emocjach,empatii,wdzięku kobiecym i niejakim "zwariowaniem".Ten ostatni stan, to nie Stan w USA,to pewien mało przewidywalny obszar strukturalny obejmujący w szerokim zakresie/a może i w spectrum swoim/ kontakty między mężczyzną a kobietą.
To pewnego rodzaju SF,które należy odczytywać jako....../nie chodzi mnie o miasto w Stanach:))/

00

BLEKI BLEKIranga28.02.2011 23:48

a podobno jest taki stan w USA, nazywa się Masauciech

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.02.2011 23:54

"BLEKI" napisał(a):
a podobno jest taki stan w USA, nazywa się Masauciech

BLEKI ty łobuzie:))

00

BLEKI BLEKIranga28.02.2011 23:58

a, i jeszcze jest Dakota XD

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat