Przecież muszą się gdzieś pokazać więc wymyślają sobie imprezy a my potem je komentujemy.
Co za brednie wypisujecie !!!!!
Pan Kelm to człowiek o wielkim sercu. Pomaga sportowcom, młodzieży uczącej się, bezdomnym, osobom niepełnosprawnym, schroniskom.
Czyżby chorował na tę przypadłość: http://www.kardiolo.pl/przerostmiesnia.htm ?;)
O.K. !
Dawaj gościu konkrety!!!!!
Piotrkowianinie, wielkie serce jeszcze można komentować na wiele sposobów, weźmy tzw. bawole serce, czyli właśnie ten znaleziony przez Ciebie przerost mięśnia sercowego.
Żarty żartami, może i ten pan na coś tam choruje, to nie przedmiot rozważań na forum, a może cieszy się znakomitym zdrowiem. Oby, bowiem muszę potwierdzić, że cytowany tu "jozek" pisze prawdę. Taki jest Waldemar Kelm. Ale o tym, Koledzy, nie piszą w gazetach, bo on z tym nie lata po redakcjach. Jeżeli może i chce, to pomaga. Z dobrego serca, czy też - jak wolisz - wielkiego.
Tak więc i Tobie, Markpio, trudno będzie o konkrety, których żądasz bowiem taka pomoc, z głębi serca płynąca, nie odbywa się w obecności kamer i mikrofonów.
Wiem, co piszę.
Wbrew pozorom, jest w Piotrkowie jeszcze paru "Kelmów".
Wiem, co piszę.
Istnienie takich osób na tym podłym świecie przywraca nadwątloną mocno wiarę w człowieka.
Delbano moja droga.Ja wiem.Ty mądrą i światłą kobietą jesteś.Lecz "w pogoni za rozumem",nie można zapomnieć o emocjach,empatii,wdzięku kobiecym i niejakim "zwariowaniem".Ten ostatni stan, to nie Stan w USA,to pewien mało przewidywalny obszar strukturalny obejmujący w szerokim zakresie/a może i w spectrum swoim/ kontakty między mężczyzną a kobietą.
To pewnego rodzaju SF,które należy odczytywać jako....../nie chodzi mnie o miasto w Stanach:))/
BLEKI ty łobuzie:))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!