metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kosz ykarz ~kosz ykarz (Gość)19.01.2016 05:49

po co tak głośno o wszystkich 8 koszykarzach w całym klubie, grających zresztą jednocześnie w seniorach, u-18, u-20? czyżby kolejne 70 tys. dotacji się zbliżało do przemielenia?

20

jjj ~jjj (Gość)19.01.2016 11:20

to jest jakaś żenada, od kilku tygodni na epiotrkow mozemy czytac o tym pseudo klubie, czemu nic o nim nie bylo rok temu, pol roku temu, 4 lata temu? nic. ani słowa. coś się święci, albo ktoś płaci.

10

dexter ~dexter (Gość)19.01.2016 12:24

A ten pan w stroju niekoniecznie sportowym to trener?

10

na co nam taki poziom ~na co nam taki poziom (Gość)19.01.2016 13:24

aga

10

kosz ykarz ~kosz ykarz (Gość)20.01.2016 22:11

ktoś się wreszcie zorientował i z 77 zrobiło się 30 tysiaków.

10

Linux ~Linux (Gość)25.01.2016 12:29

Ten wytwor chorej fantazji doczekal sie wychowanka ktory obecnie jest reprezentantem Polski pokazcie mi drugi klub z Piotrkowa ktory moze sie pochwalic takim wychowankiem oprocz zapasow oczywiscie. Dziwi mnie jednak to ze przeszkadza wam klub ktory pracuje z dzieciakami a nie przeszkadza wam grupy najemnikow w Kiperze i Piotrcovi oplacanych z naszych podatkow a o wychowankach tych klubow jakos nie slychac wogole i to nie jeat chore i zenada to ja w takim razie nie wiem co jest.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat