metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Uczeń ~Uczeń (Gość)19.11.2009 19:50

Zanim Policja się dotoczy do Focusa to mnie już tam nie będzie...

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)19.11.2009 20:10

Cytuję:
Zanim Policja się dotoczy do Focusa to mnie już tam nie będzie...

Ochrona Cię zatrzyma :-)

00

a ~a (Gość)19.11.2009 20:46

"xXx" napisał(a):
tylko czemu odnoszę wrażenie czytając te komentarze że 99%tych wpisów to wpisy uczniów. castro no no nie wiedziałem że rodzice mają tyle pieniędzy żeby kupować nauczycielom lodówki lub telewizory, za moich czasów wystarczyły kwiaty. A ochrona nie musi legitymować ma monitoring i może zadzwonić po policję lub straż miejską. Kolo istnieje coś takiego jak telefon i po poznaniu twojego nazwiska i szkoły można tam zadzwonić i dowidzieć od której masz lekcje

a

00

szch ~szch (Gość)19.11.2009 20:58

Pracuję w gimnazjum koło Focusa i zauważyłem, że uczennice spędzają tam niebezpiecznie dużo czasu, czyżby chciały zostać galeriankiami? ;)

00

castro ~castro (Gość)19.11.2009 21:25

Do xXx -widzę że uczęszczałeś do szkół mniej więcej w tym czasie co ja.Tak,tak pozmieniało się-kwiaty jako prezent toż to obciach dla darczyńcy i obdarowanego.Jesli zaś chodzi o mój konkurs to lex jest blisko.Jutro podam pierwszą literę nazwiska,ale nagrody spec. chyba nie będzie.

00

lex ~lex (Gość)19.11.2009 22:25

chemia?

00

Mac ~Mac (Gość)20.11.2009 01:07

Cytuję:
Ochrona Cię zatrzyma :-)

żeby tylko nie było takich nadużyć jak w Carfurze - z tego co pamietam p. redaktor ze strefy fm ucierpiała

00

zet ~zet (Gość)20.11.2009 09:55

"lex" napisał(a):
chemia?

jak chemia to I LO :)

00

Uczeń ~Uczeń (Gość)20.11.2009 14:16

Ziutek czy ty z choinki się urwałeś??Ochrona ma to gdzieś bo jeśli wyjdziesz to oni pomyślą, że poszedłeś na lekcje. Dokładnie tak samo było w carrefourze.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat