mamy demokrację więc mamy prawo wypowiedzieć się w referendum. a jak na inne rzeczy są wydawane pieniądze to nie jest nie żal.
Burza w szklance wody na 10 miesięcy przed wyborami. O co wy tak walczycie? Konkurencja boi się, że Prezydent obejmie kolejną kadencję, więc trzeba go zdyskredytować wcześniej? Nawet jeśli referendum się odbędzie, to ja się nie wybieram. Poczekam do wyborów i dopiero wtedy wystawię ocenę obecnej władzy... Druga sprawa. Niech zwolennicy referendum złożą się na tę imprezę z własnych kieszeni... zobaczymy ilu wtedy będzie chętnych...
Czy będzie się można odwołać od decyzji Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego?
Nie wiem czy komisarz zdaje sobie sprawe z tego ze jesli sad uzna ze specjalnie odrzucil podpisy ktore powinny byc uznane zostanie pociagniety do odpowiedzialnosci karnej. Co do czasu referendum nawet jak bedzie w wakacje to nawet lepiej.
Nawet jeśli by było, to referendum będzie w połowie wakacji, a więc kiedy większość młodych ludzi ma wolne. Zatem ogólnie skazane to jest na niepowodzenie.
Sąd miał dwa tygodnie czasu i jeszcze nie zdążył się zapoznać z materiałem. To jakaś kpina. Nic dziwnego, że niektóre sprawy ciągną się latami. Tutaj celowe przedłużanie sprawy
A dlaczego zwolennicy referendum nie zastanawiają się nad tym dlaczego pozostali mieszkańcy nie podusali się pod inicjatywa? Nie wszystkich przecież "zastraszono" i nie wszyscy są urzędnikami, radnymi, prezydentami.
Notariusz który pracuje na zlecenie urzędu odrzuca referendum.
Chojniak sprawdza chojniaka czy ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości o co tu chodzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!