To czyli średnio około 4-5 zł średnio dał każdy mieszkaniec tego miasta cudów nad rzeczką Strawa. A trafić na którykolwiek oddział szpitala z Wolborskiej to szansa pójścia do św Piotra wzrasta jak aukcja wośp/ przypomnę że magistrat kasuje was miesięcznie 35 zł za wasze śmieci i chyba jesteśmy dla nich cenni .
Czy te bidne dzieci zostały wygnane na miasto w taką pogodę? a celebryty w focusie do kamery brylują....
Jestem oburzony, dlaczego dzieci z niepełnosprawnością zostały pominięte i nie mogły wziąść udziału
Przypadek nie sądzę?
Na 54 zdjeciu Łoś bez maski za to w kurtce mercedesa wali do puszki. Organizatorzy zamiast go pogonić zadowoleni że dychę dostali
Wstyd i hańba mówić źle na Orkiestrę. Hejt wielki ale jak urodzi się dzidziuś to badany jest dzięki sprzętowi WOŚP to wszystko fajnie i ok, ale Orkiestra zła. Bardzo przykre jest to co mówicie. Ja jestem bardzo wdzięczna, jak trafiłam z corka do szpitala to dzięki fotelom z WOŚP mogłam spać w ludzkich warunkach, a wcześniej matki spały na kalimacie albo na kocu na podłodze. Wstyd naprawdę wstyd mieszać do tego politykę i własne żale na nieudane życie wylewać.
Impreza tradycyjnie z sukcesem a malkontenci, którzy nic nie zrobili dla innych i nic nie potrafią narzekają jak zawsze. Gonić takich smutasów.
Dzieci puszczają na babcie przed kościołami a owsik kawiorem liczy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!