Należy dopisać jeszcze,że nie wszystkie pieniądze trafią na ten cel, a opłaty, a Woodstock ? hehe
wszystko fajnie, jestem wielkim fanem WOŚP,
ale po 1, mam takie pytanie; dlaczego wolontariusze chodzili po domach dzwoniąc jak akwizytorzy od drzwi do drzwi? wspomne, ze mieszkam w bloku na belzackiej, moze ktos jeszcze sie spotkal z czyms takim? no normalnie jak akwizytorzy - domokrazcy.
a po 2, zapraszam do sprawdzenia ile z tych pieniedzy zostaje pozniej przekazane w postaci sprzetu piotrkowskim szpitalom na: http://www.wosp.org.pl/medycyna/sprzet_zakupiony_przez_orkiestre
i pomogę jeszcze w dodawaniu ;)
piotrkow trybunalski, sprzet zakupiony za sume 147 101 zl
tomaszow mazowiecki - 222 699 zl
belchatow - 779 098 zl
i miasto, z ktorym piotrkow moze sie rownac pod wzgledem populacj: nowy sacz - 1 275 065 zl.
czyżby piotrkowskie szpitale byly, az tak dobrze wyposazone?
gratuluje wszystkim dotujacym wielkiego serca i chojnosci!
w piotrkowie z tego co wiem nie ma pediatrii tylko do bełchatowa trzeba dymać wiec nie dziwie sie ze tam tyle sprzetu trafia.
Woodstock nie jest finansowany ze zbiórki w czasie Finału.
mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko pomaganiu dzieciom w całej Polsce.
To chyba nie jest wina Owsiaka, że w piotrkowskich szpitalach nie ma oddziałów mogacych przyjąć sprzęt? Jeśli komuś nie podoba się WOŚP to niech przynajmniej nie zapomni przekazać 1% podatku na którąś z piotrkowskich organizacji.
Tak sobie mysle ,że na tej orkiestrze to zarabia spora liczba cwaniaczków:)a ile kosztuje organizacja imprez itp,itd mysle ze to troce lipa z ta orkiestra
[Tak sobie mysle ,że na tej orkiestrze to zarabia spora liczba cwaniaczków:)a ile kosztuje organizacja imprez itp,itd mysle ze to troce lipa z ta orkiestra]
Masz rację i nie masz racji. To kwestia perspektywy. Ty akurat prezentujesz perspektywę świni, która patrzy na orła. Z Twojej perspektywy to ten orzeł lata bez sensu i zwraca na siebie uwagę i niezły cwaniak z niego.Każdy pretekst jest dobry , żeby mu przyłożyć. W tym sensie masz zatem rację.Z perspektywy orła Ty też wyglądasz inaczej. Dlatego masz rację i nie masz racji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!