Skok na 15 mln i wstawienie własnych ludzi - ale trzeba to nazwać dobrze realizowanymi inwestycjami...tyle w temacie
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę . Łódź już niedługo przejmie wszystkie możliwości zarobkowania w regionie . Mimo wszystko i tak nawet nie zbliży się do pięknie rozwijających się regionów Polski ze względu na ogromne marnotrawstwo i korupcję .
proszę takiego picowania dawno nie słyszałem... siedzę w temacie i wiem po co to zostało zrealizowane
Stare przysłowie mówi JAK NIE WIADOMO O CO CHODZI TO CHODZI O PIENIĄDZE i oto chodzi pisowi CENTRALNE STEROWANIE najlepiej gotówką .Pozabierać samorządom kasę dołożyć obowiązków , będą posłuszni woli partii to coś im się da.
Młodzi nie pamiętają starsi wiedzą jak się skończyło centralne sterowanie przez jedyną słuszną partie.
To pora zlikwidować miasto Piotrków i zaorać takie mamy władze w tym mieście wstyd i Hańba
Łódzki WORD przepuścił pieniądze, i teraz ma za to zapłacić całe województwo? Nie rozumiem jak można przejąć majątek należący do lokalnej społeczności, i to przy aprobacie lokalnych władz! Aż tak boicie się o stołki na których zasiadacie?
Mam nadzieję że posypią się zwolnienia dyrektorów WORD w Piotrkowie. Koniec sielanki.
Dziękujemy ci PiS - przewodnio siła narodu! My jesteśmy, jak to mawiał minister propagandy Kurski, "ciemnym ludem, który kupi wszystko" i oczywiście wierzymy, że degradacja naszego WORD - u jest z korzyścią dla nas. Drodzy pisowscy funkcjonariusze, jeśli będziecie go zupełnie zamykali (innych tego typu instytucji już w Piotrkowie chyba nie ma) to powitamy was chlebem i solą, bo to też będzie z korzyścią dla nas - prostaczków z prowincji. Dziękujemy i oczywiście zagłosujemy!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!