jakie 15 urodziny ,jak ja mam prawko 20 lat a robilem w piotrkowie?ktos moze mi powiedziec o co kaman?
Jako gosc byłem obecny na 15-leciu WORD .Chciałem usłyszeć czy dyrektor PSL i z-ca dyrektora SLD znają i przedstawią historię WORD-u.Nie przedstawili,więc albo nie znają albo zrobili to celowo w obawie aby nie wymienić twórcy tej instytucji nazwiska Niewieczerzał.Z-cy dyrektora-PO była nieobecna na uroczystosci bo przez 6 lat zatrudnienia mało bywa w pracy.Mam takie pytanie,jak to możliwe,że z okazji 15-lecia WORD-u żaden z pracowników nie został wyróżniony przez dyrekcję,myślę, że są tacy którzy na to zasługują.Natomiast wyróżnienia dla 3 egzaminatorów wręcza Starostwo Powiatowe Tomaszów Maz.i Urząd Miasta Piotrków Tryb.-w/w nie pracują w tych jednostkach i nie mają żadnych kontaktów służbowych-parodia GOSC
Pragnę poinformować że egzaminy na obecnie obowiązujących zasadach rozpoczeliśmy w Piotrkowie Tryb.28.01.1992r.na ulicy Belzackiej 176/178 w siedzibie byłego POM pod nazwą Wojewódzki Ośrodek Egzaminowania.Z dniem 01.07.2008 na podstawie Ustawy Prawo o Ruchu Drogowym zmieniono nazwę na Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego.Niewieczerzał
Co się dzieje w tym mieście. Od zeszłego roku same fajne imprezki. Ciekaw jestem kto im naprawdę nadepnął na piętę.
Promocja, promocja, promocja. Oj będzie się działo.
Moim zdaniem powinno sie zlikwidować word i powrócić do zasad egzaminów z lat 90-tych,było dużo prościej a przede wszystkim taniej ,teraz narobiło sie dyrktorów ,zastępców i kierowników od spraw zbędnych ,po co to wszystko,każdy z nich kupe szmalu zarabia i żeruje na kursantach ,odnosze wrażenie ,ze nie chodzi o szkolenie kierowców tylko jak wyciągnąć wiecej kasy od kursanta ,prawda jest taka,że zadna szkola jazdy i word nie nauczą jeździć i to wszyscy wiedzą dobrze i to ma być tanie państwo w wydaniu PO!
expiotrkowianin jakie Ty bzdury piszesz!!! Impreza na lotnisku była zamknięta i organizowana przez jakąś agencję koncertową. A uczestnikami byli pracownicy banków.
Z przykrością czytamy niezrozumiałe i wprowadzające w błąd czytelników komentarze niektórych internautów. Wyjaśniamy – Dzień Otwarty WORD przy ul. Glinianej 17 połączony z 15-leciem nie miał nic wspólnego z koncertem Braci Golec i P. Beaty Kozidrak, które odbyły się na lotnisku przy ulicy Przemysłowej.
Więc może ktoś w końcu zdradzi co to była za imprezka na lotnisku i czyja?!
Jak już zabraliście głos, to może wyjaśnicie, dlaczego na jubileusz nie zaproszono poprzedniego dyrektora - Wieńczysława Niewieczerzała? Adres się Wam zapodział?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!