Ja nie jestem powiązana z żadnym uczestnikiem i podpisuje się pod prośbą @nowaka.Praktycznie piszę taki apel pod każdym artykułem odnośnie wypadku. Uważam ,że komentarze nie są to niepotrzebne. Przeczytajmy, przemyślmy. Wystarczy.
Uważam że komentarze tu są nie potrzebne. Wystarczy że rodzina już przeżywa tragedie po tym co ich spotkało.
Kiedy wy się na tym epiotrków nauczycie, że do tego typu newsów trzeba wyłączać komentarze.
Pandemia wypadków drogowych trwa od lat... codziennie ktoś ginie. Z covid wyciągamy wnioski... A za kółkiem? Wyrazy współczucia dla rodziny. PS. Komentujący...darujcie sobie wszystkie głupie komentarze. To nie czas, ani nie miejsce...
Ale czytacie ze zrozumieniem? Fiat doblo zjechał na przeciwny pas. Kierowcą ciężarówki ma właśnie uraz do końca życia
TIR-y na tory bo te pokrzywami zarastają a ciężarówki nie tylko powodują wypadki trują to jeszcze niszczą drogi
Dlaczego tiry nie mają zderzaków minimalizujących skutki takich wypadków ??
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!